Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,03 Ft
Euró
394,00 Ft
Font
468,79 Ft
Bitcoin
63,732 $

X-Faktor: itt vannak az első jelenetek a válogatókról, Tóth Andi sem hitt a füleinek (videó)

Az RTL kiadta az első jeleneteket a válogatókról, Majka például elárulta, miért mondott igent az X-Faktorra.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
Showtime

Szabó Kata

Szerkesztő

Már nem kell sokat várni az RTL idei legnagyobb durranására, az X-Faktorra, ami két év után tér vissza. A rajongók izgatottak várták ezt az időszakot, miután kiderült, hogy Majka és Tóth Andi is ott lesz a zsűriben.

Egyedül Gáspár Laci maradt a korábbiak közül, akik egyéb okok miatt távoztak a csatornától. Puskás Peti például már a rivális TV2-nél van, és a Sztárban Sztár All Starsban fog énekelni Dallos Bogival, aki történetesen a felesége, érdekes élményben lesz részük, mert riválisokká válnak. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Ami pedig az X-Faktort illeti, minden készen áll az indulásra, a fotózásokon is túl vannak. A válogatókat pedig már rég leforgatták, amikből alább nem egy jelenetet láthatunk, a meglepetésember Valkusz Milán is elsírta magát.

Majka pedig elárulta a közönség előtt, miért mondott igent az X-Faktorra. Tóth Andi sem maradhatott ki a sorból, sok vicces pillanat is volt, és a java még hátra van, rengeteg mindent nem mutatott még meg az RTL.

Kemény üzenetet kapott a heccpolitikusnak hívott Magyar Péter a honvédelmi minisztertől

Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter „hordószónoknak” nevezte Magyar Pétert, a Tisza Párt vezetőjét.