Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Videón az MTK váratlan veresége a Fehérvár ellen az NB1-ből

Tökéletesen kezdte a szezont az MTK, addig a Videoton meglepően rosszul, most mégis nyertek a fővárosiak ellen.

...svg content...Fotó: Pető Tamás, az Fehérvár vezetőedzője a labdarúgó Konferencia-liga harmadik selejtezőkörében játszott Fehérvár FC - Omonia visszavágó mérkőzésen a székesfehérvári Sóstói Stadionban 2024. augusztus 14-én. MTI/Vasvári Tamás
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Az MTK nagyon erősen kezdte meg az új idényt az NB1-ben, három egymást követő alkalommal is nyertek. Most azonban már ott tart a csapat, hogy a legutóbbi két meccsükön még csak pontot sem tudtak szerezni.

Pénteken a Videoton otthonába látogattak, akik ugyan győzelemmel rajtoltak, az azt követő három mérkőzésen összesen mindössze 2 pontot gyűjtöttek. Emiatt sem lehetett azt mondani, hogy esélyesként várnák az MTK elleni meccset. Soron kívül Megszűnik a Nyugdíjasok Pártja 50+

Egyetlen egy gól született, amit az első félidő hosszabbításában láthattunk. Az MTK már nem tudott erre válaszolni, és ugyan ott vannak a 3. helyen 9 ponttal, nem lehetnek elégedettek. Időközben ezzel a győzelemmel a Fehérvár beérte őket, igaz, egy meccsel többet játszva, míg a bajnokságot a PAFC vezeti tökéletes mérleggel, 12 ponttal a neve mellett.

Hosszú Katinka nem hagyja magát, visszaszólt Shane Tusupnak

Hosszú Katinkát sem kell félteni, csípős formában szólt vissza az őt kritizáló Shane Tusupnak, aki most megkapta a magáét.