Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,30 Ft
Euró
394,10 Ft
Font
468,17 Ft
Bitcoin
60,270 $

Varga Barnabás a Fradi továbbjutása után: „Lényeg a továbbjutás, más nem számít”

Varga Barnabás, a Ferencváros sztárcsatára is kivette a részét csapata továbbjutásából az Európa-ligában, aminek nagyon örül.

...svg content...Fotó: A gyõztes Ferencváros játékosai ünnepelnek a labdarúgó OTP Bank Liga 4. fordulójában játszott Ferencváros TC – Újpest FC mérkõzés után a Groupama Arénában 2024. augusztus 17-én. A Ferencváros 1-0-ra gyõzött. MTI/Vasvári Tamás
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Két nagyon nehéz meccsen van túl a Ferencváros az Európa-ligában, de megvan a főtábla, ami anyagi szempontból is fontos. Idegenben jutott tovább a legendás fővárosi csapat, viszont sokkal nehezebb és drámaibb körülmények között, mint várták, amivel Pascal Jansen, a Fradi edzője sem volt elégedett.

Varga Barnabás a mérkőzés lefújását követően úgy nyilatkozott, összességében azt kapták, amit vártak, tudták, hogy az ellenfél hazai pályán sem fog mindent egy lapra feltenni, és nagy hangsúlyt fektetnek majd a védekezésre. Soron kívül Orbán Viktor, majd Magyar Péter is profilképet váltott az árvízvédelem alatt

„Tudtuk, hogy vissza fognak állni és nehéz dolgunk lesz, de azért azt gondolom, hogy egy ilyen forgatókönyvre nem számítottunk.” – mondta a Fradi kamerái előtt Varga, aki remekül játszott, két büntetőt is elvállalt, és nem hibázott.

Kiemelte, az a legfontosabb, hogy továbbjutottak, a többi nem számít. Úgy érzi, ez a továbbjutás nagy pluszt adhat számukra a bajnokságban és az Európa-ligában egyaránt, ahol igen kemény ellenfelek várhatnak rájuk. „Ilyenkor mindig összekovácsolja a csapatot a siker.”