Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,99 Ft
Euró
394,10 Ft
Font
469,18 Ft
Bitcoin
62,956 $

Kikapott a Paks, a csoportkör kapujában estek ki a Konferencia-ligából

A Paks hazai pályán fogadta a Mladá Boleslavot a Konferencia Liga rájátszásának utolsó mérkőzésén egy fordulatos mérkőzést követően.

...svg content...Fotó: Tóth Barna, a Paks játékosa (b2) kapura lõ a labdarúgó Konferencia-liga negyedik selejtezõkörében játszott Paksi FC - FK Mladá Boleslav mérkõzésen a Paksi FC Stadionban 2024. augusztus 29-én. MTI/Vasvári Tamás
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Mladá Boleslav nem bírt hazai pályán Bognár György csapatával, és csak egy utolsó pillanatos góllal egyenlítettek ki, miután hiába vezettek, Böde beállt, rögtön gólt szerzett, majd adott egy gólpasszt, és 2-1-re vezetett a Paks.

2-2-es eredménnyel várta a visszavágót odahaza a Paks, és ugyan nem született gól az első 45 percben, egyértelműen a paksiak voltak a kezdeményezőbbek. Ha csak a statisztikákon múlik, Bognár alakulatának kellett volna vezetnie 45 perc után. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

A lehető legrosszabbul kezdődött a folytatás a Paks számára, ugyanis a vendégek a 48. percben beköszöntek. Jawo nagyon nagy gólt szerzett, és ezzel máris az ellenfél volt előnyben, ugyanakkor még mindig sok volt hátra. Szinte fordulásból majdnem egyenlített a Paks, Osváth ziccerben hibázott.

Az 55. percben már 4-2-re vezettek összesítésben a csehek, és ugyan vizsgálták a lesgyanús szituációt, végül megadták a gólt. Ugyan a Paks hősiesen harcolt, mindent megtett, amit csak lehetett, 3-0 lett a végeredmény, így a csoportkör kapujában búcsúztak a Konferencia-ligától.

A Hezbollah vezetője szerint Izrael két perc alatt 5000 embert vett célba

Súlyos vádakat fogalmazott meg a Hezbollah vezetője, aki azzal vádolja Izraelt, hogy 2 perc alatt 5000 embert vett célba.