Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,03 Ft
Euró
394,00 Ft
Font
468,79 Ft
Bitcoin
63,732 $

Összefoglaló videón Haaland parádés mesterhármasa

Erling Haaland sokat nem várt a szezon első mesterhármasával, így valószínűleg az idei éve is nagyon termékeny lesz.

...svg content...Fotó: EPA/GARY OAKLEY
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Nagyon úgy fest, ebben az évben is csak Manchester egyik fele lehet boldog, miután az United semmit nem lépett előre Ten Hag vezetésével, hiába az igazolások. Továbbra is érthetetlen, miért nem rúgta ki az új vezetőség a hollandot, akivel ráadásul még egy új szerződést is aláírattak.

Hamar meglett ennek az ára, már a második fordulóban kikaptak egy Brightontól, bár a Fulham ellen is csak neccesen nyertek az első fordulóban. Az United szurkolói közül sokan biztosak a bukásban, és ha így folytatja tovább a holland, nem kerülheti el a menesztését, ami a vezetőség első igazi kudarca is lesz, beismervén ezzel azt is, hogy korábban rossz döntést hoztak. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

A Manchester City viszont simán fordított az Ipswich Town ellen. Az újonc ugyan megszerezte vezetést, nem sokáig örülhettek, alig pár perc leforgása alatt minden megváltozott, és végül 4-1-re nyert a City. Ez volt az a meccs, amikor Gündogan visszatért egy balul sikerült barcelonai kitérőt követően, ami igen rövidre sikeredett számára.

Kemény üzenetet kapott a heccpolitikusnak hívott Magyar Péter a honvédelmi minisztertől

Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter „hordószónoknak” nevezte Magyar Pétert, a Tisza Párt vezetőjét.

Van egy figyelemre méltó hiba az OpenAI új modelljénél

Az OpenAI hamarosan bemutatja az o1 elnevezésű, új MI-modelljét, azonban már a megjelenés előtt elkezdte vizsgálni azt az Apollo független mesterségesintelligencia-biztonsági kutatócég.