Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,24 Ft
Euró
394,87 Ft
Font
469,37 Ft
Bitcoin
62,090 $

Donald Trump kész minden információt nyilvánosságra hozni a Kennedy-gyilkosságról

Donald Trump kijelentette, ha ő lesz az USA soron következő elnöke, minden információt nyilvánosságra fog hozni John F. Kennedy meggyilkolásáról.

...svg content...Fotó: EPA/ALLISON DINNER
Észak-Amerika
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

John F. Kennedy merénylet áldozata lett 1963-ban, az USA elnökeként hunyt el, és noha azóta évtizedek teltek el, még mindig sok a kérdőjel a gyilkosság körül. Számos teória kering arról, ki és hogyan végezhetett az elnökkel, illetve kik állhattak a merénylet mögött.

Emiatt a valaha volt egyik legismertebb elnökké vált John F. Kennedy, aki 1961 januárjában kezdte meg elnökségi ciklusát, de a halála miatt idő előtt új elnökre volt szüksége az Egyesült Államoknak. Donald Trump ígéretet tett arra, ha megválasztják, minden fennmaradó dokumentumot nyilvánosságra fog hozni. Soron kívül Drasztikus fotókon Budapest, ahogyan kiöntött a Duna

Azokat a dokumentumokat is nyilvánosságra akarja hozni, melyek az ellene elkövetett merényletről szólnak. Az arizonai gyűlésen megígérte, megválasztása esetén létrehoz egy elnökgyilkossági kísérletekkel foglalkozó bizottságot, amiben a legjobb szakértők fognak dolgozni.

Kennedy fia is beállt Trump mögé, és azt mondta, újra egészségessé teszi Amerikát, és olyan elnök lesz, aki meg fogja védeni őket a totalitarizmussal szemben. Ugyanakkor a Kennedy-családnál nem mindenki támogatja Donald Trumpot. Mint arról a Guardian is beszámolt, Kerry Kennedy azt mondta a Washington Postnak, hogy testvére ölelése (Trump) obszcén volt, és ha az apja ma élne, szinte mindent megutált volna Trumppal kapcsolatban.

Kennedy öt testvére – Kathleen Kennedy Townsend, Courtney Kennedy, Kerry Kennedy, Chris Kennedy és Rory Kennedy egyenesen árulásnak minősítette azt, hogy a testvérük beállt Trump mögé. „Szomorú vége ez egy szomorú történetnek.” – áll a közös nyilatkozatban, miközben Harrist támogatják az elnökválasztás ideje alatt.

Súlyos botrány egy vidéki iskolában, büntetésből alsóneműre vetkőztették a gyerekeket

Van olyan diák, aki emiatt már egy másik iskolába jár, annyira félt a megszégyenítéstől.