Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,03 Ft
Euró
394,00 Ft
Font
468,79 Ft
Bitcoin
63,732 $

Már közel 35 millió feliratkozója van Ronaldónak a YouTube-on

Cristiano Ronaldo nagyon nagy lendülettel halad előre, gyűjti a feliratkozókat a hivatalos YouTube csatornáján, ami csak két nappal ezelőtt debütált.

...svg content...Fotó: Instagram/Georgina Rodríguez
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Cristiano Ronaldo közel 40 évesen döntött úgy, hogy saját YouTube-csatornát indít, természetesen professzionális körülmények között. Sokat költhetett rá, de már bőven megtérülhettek a költségei.

Ez egy új piaci rés számára, dollármilliókat kereshet rajta, az első videóját például 26 millióan látták, addig a legutóbbit 27 millióan. Sorra írja a rekordokat a videómegosztón, mely kiemelt helyet biztosíthat neki, látván azt, mennyi embert generál. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Ez a YouTube számára nemcsak bevételt, hanem komoly presztízst is jelent. Ha Ronaldo aktív és érdekes marad a csatornáján, csak ebből is megélhetne, a legtöbb tartalomgyártó azonnal cserélne vele.

Cikkünk megírásának pillanatában már közel 35 millió feliratkozónál járt, amit 48 óra leforgása alatt hozott össze. Nem kell igazán magyarázni, mint jelent ez, és minden bizonnyal ezek a számok csak még inkább motiválhatják a tartalomkészítésben.

Kemény üzenetet kapott a heccpolitikusnak hívott Magyar Péter a honvédelmi minisztertől

Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter „hordószónoknak” nevezte Magyar Pétert, a Tisza Párt vezetőjét.