Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,57 Ft
Euró
394,13 Ft
Font
468,11 Ft
Bitcoin
61,604 $

Varga Barnabás megszólalt a nagy visszatérését követően

Győztes mérkőzésen tért vissza Varga Barnabás, a Ferencváros sztárja, aki rendesen kihajtotta magát az Újpest ellen.

...svg content...Fotó: Varga Barnabás, a Ferencváros játékosa a labdarúgó OTP Bank Liga 4. fordulójában játszott Ferencváros TC – Újpest FC mérkőzésen a Groupama Arénában 2024. augusztus 17-én. MTI/Vasvári Tamás
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Ferencváros és az Újpest csapott össze egymással az NB1-ben szombat este. Nem várt módon az újpestiek egészen a 92. percig tudták tartani a gólnélküli állást, és amikor már úgy tűnt, történelmi eredmény születik, jött a Fradi gólja.

Ezzel a drámai találattal a Ferencváros otthon tartotta a 3 pontot, így három fordulót követően továbbra is 100%-os. A meccs amiatt is különleges volt, mert az Európa-bajnokságon súlyosan megsérült Varga Barnabás ezen az estén tért vissza, maszkkal az arcán. Soron kívül Orbán Viktor, majd Magyar Péter is profilképet váltott az árvízvédelem alatt

Ugyan gólt nem szerzett, elégedett lehet a teljesítményével két hónap szünetet követően. Az M4 Sport kamerái előtt beszélt arról, hogy a türelem jelentette a kulcsot az Újpest ellen, és ugyan sok helyzetet alakítottak ki, azokat nem tudták értékesíteni. „A végén be tudtunk találni, ami elég volt.”

Varga hozzátette, ugyan bírta a végéig, eléggé elfáradt a 2 hónapos kihagyás miatt. Örül, hogy egy ilyen meccsen térhetett vissza, viszont elismeri, lelkileg nehéz volt bírnia az elmúlt időszakot, a lelátóról figyelnie a meccseket. „Szerencsére már tudok játszani.”