Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,61 Ft
Euró
401,49 Ft
Font
479,63 Ft
Bitcoin
62,721 $

Huszonháromszoros gyilkos bandavezért tartóztattak le az USA-ban

Elfogtak egy keresett perui bandavezért az Egyesült Államokban, aki várhatóan élete végéig rácsok mögé kerül.

...svg content...Fotó: Unsplash/Angga R. Putra
Észak-Amerika
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Újabb bandavezért tartóztattak le az Egyesült Államok területén, akire hosszú börtönbüntetés várhat. Gianfranco Torres-Navarro már nincs szabadlábon, a 38 éves bandavezért New Yorkban vették őrizetbe, nem sokkal azután, hogy illegálisan belépett az országba a texasi-mexikói határnál.

Úgy tudni, ő a Los Killers banda vezetője, Peru egyik legkeresettebb bűnözője. Jelenleg szövetségi fogdában tartják a bevándorlási eljárás lefolytatása miatt. A BBC-nek küldött közlemény szerint a férfit még szerdán tartóztatták le, miután a hatóságok tudomást szereztek arról, hogy körözést adtak ki ellene Peruban. Soron kívül Összefoglaló videón a Ferencváros Paks elleni váratlan veresége

Ezt megelőzően május 16-én tartóztatták le, amikor ismét csak illegálisan lépett be az USA területére, és felszólították, vegyen részt a bevándorlási eljárásban. A hatóságok szerint egy nagyon veszélyes emberről van szó, aki veszélyt jelent a közösségre, és nem engedhetik meg azt, hogy New York biztonságos menedéket nyújtson számára.

A hírek szerint Gianfranco Torres-Navarro elmenekült Peruból, miután megölt egy nyugdíjas rendőrt a dél-amerikai országban. Széles körben csak Gianfranco 23 néven ismerik, ami nyilvánvaló utalás arra, hány emberrel végezhetett.

Általában ezek a veszélyes bűnözők messze több embert öltek meg a bűnözői pályafutásuk alatt, és annyi áldozat szárad a lelkükön, hogy egy idő után már maguk sem számolják. A legritkább esetben derül ki az összes gyilkosság, de így is elegendő bizonyíték van velük szemben ahhoz, hogy örökre rácsok mögé kerüljenek.

Kínai hackerek törhettek be az amerikai internetszolgáltatók rendszereibe

Amerikai internetszolgáltatók szupergyors hálózatait érte kibertámadás, mely során érzékeny adatokhoz férhettek hozzá a feltételezett kínai hackerek, derül ki a CNN jelentéséből.

Összefoglaló videón a Ferencváros Paks elleni váratlan veresége

A Ferencváros váratlanul kikapott a Paks otthonában, méghozzá 3-1-re, ami különösen nem volt benne a pakliban.

Lewandowski mesterhármassal válaszolt a Real Madridnak a Barcelona meccsén

Lewandowski mesterhármast szerzett a Barcelona legutóbbi mérkőzésén, így ismét 3 ponttal vezetnek a Real Madrid előtt.