Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,99 Ft
Euró
394,10 Ft
Font
469,18 Ft
Bitcoin
62,956 $

Borzasztó hőségben kellett várakozniuk a Ryanair utasainak, egy nő elájult

Botrány tört ki Máltán, a légitársaság Lengyelországba tartó járatának fedélzetén, miután hat órán át állt az utasokkal teli repülőgép a tűző napon.

...svg content...Fotó: Unsplash / Illusztráció
Európa
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

A Ryanair vasárnapi, Máltáról Poznanba tartó járata hat órát késett. A közösségi médiában pedig elterjedt egy felvétel, ami a fedélzeten készült, s mint kiderült, az utasok forró repülőgépben várták az indulást. A nagy meleg miatt egy nő rosszul is lett. „A járat a gép kisebb műszaki hibája miatt késett” – közölte a Ryanair sajtóirodája.

Úgy tudni, várakozás közben még ingyen ivóvizet sem kaptak az utasok a társaságtól. Daniel SRH előadó a TikTokon számolt be a kialakult helyzetről: elmondása szerint a gép olyan volt, mint egy szauna. Az egyik nő elájult, mentőautóval kellett kórházba szállítani. „Kérem, engedjenek ki minket. Kisgyerekek vannak itt, valami történhet velük” – mondta az egyik utas a stewardessnek. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Egy másik utas pedig azt nehezményezte, hogy a gép ajtajait sem nyitották ki, hogy friss levegő jusson be – írja a VG az O2 cikkére hivatkozva. Július közepén pedig óriási tömeg alakult ki Ferihegyen a globális informatikai hiba miatt. Mindemellett járatkésés, torlódás és jelentősen megnövekedett várakozási idő nehezítette a helyzetet.

Míg múlt hónap elején arról érkezett hír, hogy három részeg utas viselkedése miatt vissza kellett fordulnia a Ryanair egyik járatának, amely Edinburghból a Kanári-szigeteki Lanzarotéra tartott. A gép eleve másfél órás késéssel szállt fel, fél óra múltán azonban visszatértek a reptérre. Az utasoknak ezután még egy órát kellett várakozniuk a repülőgépben, mielőtt ismét útnak indulhattak volna.

A Hezbollah vezetője szerint Izrael két perc alatt 5000 embert vett célba

Súlyos vádakat fogalmazott meg a Hezbollah vezetője, aki azzal vádolja Izraelt, hogy 2 perc alatt 5000 embert vett célba.