Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,61 Ft
Euró
401,49 Ft
Font
479,63 Ft
Bitcoin
62,197 $

Szenzációs gólpasszt adott Szoboszlai a Sevilla ellen (videó)

Szoboszlai Dominiknek jól megy a spanyol csapatok ellen, a Betis után a Sevilla elleni mérkőzésen is felhívta magára a figyelmet.

...svg content...Fotó: Szoboszlai Dominik, a Liverpool játékosa a Brighton elleni mérkőzés előtt az angol első osztályú labdarúgó-bajnokság 2024. március 31-i játéknapján Liverpoolban. MTI/EPA/Adam Vaughan
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Liverpool már egy ideje hazatért az Egyesült Államokból, Angliában készülnek tovább az új szezonra Arne Slot vezetésével. Egyelőre minden a legnagyobb rendben zajlik, és noha nem tolonganak az igazolások, Szoboszlai Dominik csapata egyértelműen bajnokesélyes lehet.

Más felfogásban és eltérő rendszerben játszanak, mint Kloppnál, ami többeknek jobban feküdhet. Szoboszlai már most profitálhatott Slot érkezéséből, aki megadta neki a lehetőséget, és élni is tudott vele a magyar válogatott csapatkapitánya. Soron kívül Fotókon Magyar Péter tüntetése Óbudáról, a közmédia épülete előtt

A Betis ellen gólt lőtt, míg a Sevilla elleni mérkőzésen kiosztott egy látványos gólpasszt. Nem hagyott sok kérdést a Liverpool a vasárnap délután megrendezésre került barátságos mérkőzésen, Jota a 30. percben megszerezte a vezetést, majd jött Díaz, nem egész 10 perccel később.

Sőt, Díaz pár perccel ezután duplázott, nagyot ment neki a játék. Ugyan a 66. percben a spanyolok szépítettek, nem tartott sokáig az öröm, gyakorlatilag fordulásból 4-1-re módosult az állás Nyoni góljával. Szoboszlai gólpasszát pedig alább nézhetjük meg, amivel megint bejátszhatta magát a kezdőbe.

Visszautasítja a gyalázkodást, a fenyegetést a közmédia Magyar Péter beszéde után

Az MTVA hivatalos közleményben tagadta Magyar Péter állításait.