Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,99 Ft
Euró
394,10 Ft
Font
469,18 Ft
Bitcoin
62,956 $

Extra nézetből Szoboszlai Dominik megmozdulása, amiből gól lett az Arsenal ellen

A Liverpool 2-1-re verte az Arsenalt egy amerikai felkészülési meccsen, hamarosan pedig a Manchester United lesz az ellenfél.

...svg content...Fotó: Szoboszlai Dominik, a Liverpool FC játékosa az angol elsõ osztályú labdarúgó-bajnokságban játszott Liverpool FC-Bournemouth mérkõzésen Liverpoolban 2023. augusztus 19-én. MTI/EPA/Peter Powell
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Liverpool eddig összességében meggyőző játékot mutat, hiába nem igazolnak új játékosokat. Arne Slot erős keretet kapott Jürgen Klopptól, aki nem vonult vissza véglegesen, és talán hamarabb tér vissza, mint azt bárki is gondolta volna.

Slot számára most az a legfontosabb, hogy adaptálódjon a csapathoz, megismerjék egymást, és úgy játsszon a keret, ahogyan azt az új stáb elképzelte. Sok idejük nincs erre, viszont valóban vannak biztató jelek, Szoboszlai kapcsán is. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Dominik nagyon jó hangulatban van, és ami ennél is fontosabb, magabiztosan halad előre a felkészülési szezonban. Az Arsenal ellen kulcsszerepet töltött be a második gólnál, amit most extra nézetből is megnézhettek. Igazi kulisszák mögötti felvételek ezek, amikre érdemes pár pillantást vetni, rövidesen pedig jön a Manchester United elleni rangadó, ami vasárnap éjjel, magyar idő szerint 1 óra 30 perckor veszi kezdetét.

A Hezbollah vezetője szerint Izrael két perc alatt 5000 embert vett célba

Súlyos vádakat fogalmazott meg a Hezbollah vezetője, aki azzal vádolja Izraelt, hogy 2 perc alatt 5000 embert vett célba.