Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,78 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
63,217 $

Carlo Ancelotti az asztalra csapott és kijelentette, a Real Madrid nem fog több játékost szerződtetni, sem eladni

Az edző ellentmondást nem tűrő módon jelentette ki, itt a vége, nem lesz több új játékos, de nem is adnak el többet.

...svg content...Fotó: EPA/NEIL HALL
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Fabrizio Romano legfrissebb értesülései szerint Carlo Ancelotti közölte, a Real Madrid innentől leáll és nem fog több új játékost szerződtetni, de eladni sem fogja játékosait. Ancelotti a sportújságíró szerint úgy fogalmazott:

„Hogy Yoro után újabb védő a Unitedhez? Kizárt. Bezárt a bazár, így megerősíthetem, hogy nem fogunk senkit szerződtetni. Vallejo visszatért, David Alaba is lábadozik, és itt vannak a fiatal játékosaink is… és bízunk bennük. Szerintem nem lesznek távozók, hiszen senki sem akar távozni. Látványos csapatunk van, és készen állunk.” Soron kívül Kiderült, mely kocsikat keresi most mindenki

Noha sajtóértesülések szerint Ancelotti megjegyezte, Kroos hiánya erősen érződik most, nem aggódik, ugyanis több opció is van a játékos pótlására. Az ifjak kapcsán az edző megjegyezte, imádja nézni, ahogyan edzenek, ugyanis nagyon komolyan veszik a dolgokat és szemmel láthatóan nagyon fókuszáltak.

Az előző szezon kapcsán Ancelotti a Real Madrid hivatalos oldalának úgy fogalmazott, több szempontból is fantasztikusnak találta, hiszen kialakítottak egy igazi csapatszellemet, ami folyamatosan a fejlődésre sarkallta őket. Megjegyezte, noha Fran és Joselu számára kevesebb idő jutott a pályán, nagyon hálás nekik, mivel sokat segítettek a csapatnak.

Itt az újabb mérföldkő, nagy földgáz-üzletet kötött a Mol-csoport

A Mol-csoport ezúttal Azerbajdzsánnal kötött egy nagyon fontos üzletet.

Ázsia Expressz: újabb páros búcsúzott, drámai volt a vége

Újabb hajszán van túl az Ázsia Expressz mezőnye, aminek a végén egy páros számára véget ért a verseny a világ másik felén.