Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,99 Ft
Euró
394,10 Ft
Font
469,18 Ft
Bitcoin
62,956 $

Kulisszák mögötti felvételek jelentek meg Szoboszlaiék amerikai túrájáról

Szoboszlai Dominik egyelőre főszerepet vállal a Liverpool amerikai túráján, és a legutóbbi teljesítményével a következő mérkőzésre is bejátszhatta magát a kezdődbe.

...svg content...Fotó: Szoboszlai Dominik, a Liverpool FC játékosa az angol elsõ osztályú labdarúgó-bajnokságban játszott Liverpool FC-Bournemouth mérkõzésen Liverpoolban 2023. augusztus 19-én. MTI/EPA/Peter Powell
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Slot jó döntést hozott akkor, amikor Szoboszlait a kezdőbe jelölte a Betis elleni barátságos mérkőzésen. Végül Dominik tehetsége döntött, az ő góljával megnyerték a felkészülési meccset, aminek ideje alatt nem egy jó megmozdulása volt.

Jól jött ki a lépés Szoboszlai számára, aki meglepett egy kislányt a lelátón, megkapta a mezét. Nagyon örült neki, és érezni lehetett, hogy a magyar sztár Amerikában is népszerű, sokan szurkolnak neki és az angoloknak. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Közben újabb extra videós anyag jelent meg a csapat felkészüléséről. Ezek a felvételek mindig érdekesek, betekintést adnak a kulisszák mögé, többek között Szoboszlait is láthatjuk, ahogyan folytatja a felkészültük, jó hangulatban.

A Hezbollah vezetője szerint Izrael két perc alatt 5000 embert vett célba

Súlyos vádakat fogalmazott meg a Hezbollah vezetője, aki azzal vádolja Izraelt, hogy 2 perc alatt 5000 embert vett célba.