Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,37 Ft
Euró
401,49 Ft
Font
479,63 Ft
Bitcoin
62,187 $

Amerikában is rajonganak Szoboszlai Dominikért

Szoboszlai Dominik többek között az Egyesült Államokban is nagyon népszerű, ott is megvan a Liverpool szurkolótábora.

...svg content...Fotó: Szoboszlai Dominik, a Liverpool játékosa (j2), miután megszerezte csapata ötödik gólját a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének Liverpool-Sparta Praha visszavágó mérkőzésén a liverpooli Anfield Road-i Stadionban 2024. március 14-én. MTI/EPA/Peter Powell
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egy év telt el azóta, hogy Szoboszlai Dominik megérkezett a Liverpoolhoz, ahol a legmagasabb szinten fejlődhet tovább. Szerencsére rögtön beilleszkedett, a nyelvtudásának köszönhetően is, hamar befogadták.

Ez nyilván a tudására is visszavezethető, mert hamar a kezdőben találta magát. Jól is alakultak a dolgok, majd egy makacs sérülés megtörte a lendületet. Ez azonban már a múlt, nincs értelme azon rágódni, mi történt akkor, és láthatjuk, Dominik abszolúte előre koncentrál. Soron kívül Fotókon Magyar Péter tüntetése Óbudáról, a közmédia épülete előtt

Jelenleg az USA-ban tartózkodik a Liverpoollal, és már túl vannak az első barátságos meccsen. Összességében jól alakultak a dolgok, és ami ennél is fontosabb, Szoboszlai nemcsak kezdő volt, hanem ő szerezte a győztes gólt, és jól mozgott.

A mérkőzés összefoglaló videóját is elkérhetővé tették, valamint megmutatták azt a jelenetet, amikor Szoboszlai a mezét egy kislánynak ajándékozta, aki nagyon örült ennek. Alább pedig azt láthatjuk, mennyire rajonganak a fiatalok Dominikért és a Liverpoolért.

Az Arsenal és a Manchester City is fordítással nyert

Meglepő módon vezetéshez jutottak a vendégek a két sztárcsapat otthonában, ám végül pont nélkül távoztak.