Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Súlyos a Paks kulcsjátékosának sérülése, sokat fog kihagyni

Rögtön tudni lehetett, hogy igen súlyos Hahn János sérülése, amit most az elvégzett vizsgálatok megerősítettek.

...svg content...Fotó: Hahn Jánost, a Paksi FC sérült játékosát viszik le a pályáról hordágyon a labdarúgó Konferencia Liga selejtezőjének 2. fordulójában játszott Paksi FC - AEK Larnaca mérkőzésen a Paksi FC Stadionban 2024. július 25-én. MTI/Szigetváry Zsolt
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ugyan a Paks magabiztosan nyert a Konferencia Liga selejtezőjében, ennek nem tudtak igazán örülni Hahn János sérülése miatt. Mint arra számítani lehetett, a hordágyon távozott játékos súlyos sérülést szenvedett.

„Az érkező labda felé mozogtam, a jobb lábammal kitámasztottam, amit aztán Alomerovic elsodort. Rögtön éreztem, nagy a baj, nem tudom majd folytatni. Egész este nagyon fájt, reggelre bedagadt.” – mondta a 2021-es gólkirály, aki hosszú időn át nem fog játszani. Soron kívül Izrael kiiktatta a Hamász vezérét, de a háború nem ért véget

„Az MR-vizsgálat péntek délutánra pedig kimutatta, a belső oldalszalag teljesen, valamint a keresztszalag részlegesen szakadt” – idézte Hahn a paksifc.hu. Egyelőre nem tudni, mikor térhet vissza, de egy ilyen sérülés esetén általában hónapok telnek el, a téli időszaknál hamarabb nem várható a visszatérése.

Shane Tusup eddig hallgatott, nagyon keményen üzent Hosszú Katinkának

Shane Tusup keményen üzent Hosszú Katinkának, amire minden bizonnyal lesz válasz az olimpiai legenda részéről.

A tudósok szerint olyan napkitörések jöhetnek, amikre rég volt példa

Az egyik szakértő hangsúlyozta: a következő hónapokban tovább fokozódhat a napkitörések, geomágneses viharok előfordulása, amelyek intenzívebb sarki fényt és potenciálisan veszélyes napviharokat okozhatnak a Földön.