Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Orbán Balázs Magyar Péterről: semmilyen módon nem megoldás Magyarország problémáira

A miniszterelnök politikai igazgatója szerint a Tisza Párt elnöke „egy nagyon súlyos kórtünet”, ezt pedig a választópolgárok is be fogják látni.

...svg content...Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt
Belpolitika
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Megkezdődött a 33. Bálványosi Szabadegyetem – közismertebb nevén Tusványos – Erdélyben, ahol a Fidesz politikusai, a párt holdudvarának tagjai és a kormány tagjai egyaránt tiszteletüket teszik. Tőkés László, az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács (EMNT) elnöke mellett pedig Orbán Viktor kormányfő is előadást tart az eseményen, erre ebben a korábbi cikkünkben tértünk ki bővebben.

Orbán Balázst, a miniszterelnök politikai igazgatóját egy beszélgetés után egyebek mellett az amerikai választásokról, a Patrióták EP-frakcióról, Orbán Viktor „békemissziójáról” és Magyar Péterről kérdezte a 24.hu. A Tisza Párt vezetőjének gyors felemelkedését illetően úgy fogalmazott: „Személyesen nagyon rossz véleményem van Magyar Péterről”. Soron kívül Izrael kiiktatta a Hamász vezérét, de a háború nem ért véget

Mint mondta, azt reméli, hogy ki fog derülni a következő hónapokban, években, hogy a politikus „semmilyen módon nem megoldás Magyarország problémáira nézve”. Ugyanis ő azt gondolja róla, hogy „egy nagyon súlyos kórtünet”, egyúttal abban is biztos, hogy ezt a választópolgárok be fogják látni.

Majd azzal folytatta: „Jön valaki, aki úgy tör be a politikába, hogy tulajdonképpen a saját családját elárulja a leggátlástalanabb módszerekkel, ráadásul amint látszik egy olyan viselkedéssel, ami erőszakos. Tehát van egy nagyon rossz személyiség és van egy programnélküliség”. Ezen a ponton egy újabb kérdést is feltettek Orbán Balázsnak.

Mégpedig azt: nem tudták, hogy milyen Magyar Péter személyisége, amikor még a Fidesz tagja volt? Erre úgy felelt: „Hát de, de ő volt az igazságügyi miniszternek a férje, és mint ilyen, mindenki megadta neki azt a tiszteletet, ami járt neki. De ő nem volt a Fidesz struktúrájának ilyen értelemben a része. Pont ezért, nem véletlen”.

Shane Tusup eddig hallgatott, nagyon keményen üzent Hosszú Katinkának

Shane Tusup keményen üzent Hosszú Katinkának, amire minden bizonnyal lesz válasz az olimpiai legenda részéről.

A tudósok szerint olyan napkitörések jöhetnek, amikre rég volt példa

Az egyik szakértő hangsúlyozta: a következő hónapokban tovább fokozódhat a napkitörések, geomágneses viharok előfordulása, amelyek intenzívebb sarki fényt és potenciálisan veszélyes napviharokat okozhatnak a Földön.