Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Trump szerint Biden utódja mindent elpusztít, amihez hozzáér

Donald Trump újabb súlyos kritikát fogalmazott meg Kamala Harris alelnökről, aki szintén támadásba lendült.

...svg content...Fotó: EPA/ALLISON DINNER
Észak-Amerika
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Joe Biden amerikai elnök, aki időközben felépült a koronavírus-fertőzéséből, hamarosan részletesen is elmondja, mi az oka annak, hogy visszalépett a választások előtt, és átadja a helyét Kamala Harris alelnöknek.

Trump a valaha volt legrosszabb elnöknek nevezte Bident, aki szerint soha nem volt alkalmas a szolgálatra. Ami pedig Harrist illeti, úgy látja, még Bidennél is könnyebb dolga lesz vele, annyira gyenge ellenfélnek tartja. Trump alelnökjelöltje szerint Harris milliószor rosszabb választás lenne, mint Biden, és ezt meg fogják akadályozni. Soron kívül Izrael kiiktatta a Hamász vezérét, de a háború nem ért véget

36 órával azután, hogy Biden visszalépett, 100 millió dollárt adományoztak Harris kampányára, ami új rekord. Trump közben ismét üzent, és a közösségi oldalán azt mondta, Kamala Harris mindent elpusztít, amihez hozzáér.

Trump kész vitázni Harrisszel

Harris, aki kedden Milwaukee egyik külvárosában tartott beszédet egy középiskolában, azt mondta, mindenféle elkövetőt elfogott már. „Ragadozókat, akik nőket bántalmaztak. Csalókat, akik becsapták a fogyasztókat. Csalókat, akik saját érdekükben szegték meg a szabályokat.” – idézte a BBC.

„Hallják hát, azt mondom, ismerem Donald Trump típusát.” Amikor Trump neve szóba került a 3000-es tömeg előtt, sokan azt skandálták, hogy zárják be a volt elnököt, ami hasonló ahhoz, mint amikor 2016-ban Hillary Clinton ellen indut.

Trump egy közvélemény-kutatást is megosztott arról, hogy Harris volt az USA történetének legnépszerűtlenebb alelnöke. „A szabadság, az együttérzés és a jogállamiság országában akarunk élni, vagy a káosz, a félelem és a gyűlölet országában?” – tette fel a kérdést Harris.

Trump szerint Harris erősen asszisztált ahhoz, hogy az USA-ban minden eddiginél nagyobb gondot jelent a bevándorlás, és a bűnözés súlyos mértéket ölt. „Ő egy radikális baloldali, de ez az ország nem akarja, hogy egy radikális baloldal elpusztítsa.” – mondta Trump Harrisről.

A következő nyílt vitára szeptemberben kerülne sor, amire Trump nyitott. Az ABC News rendezi a vitát, és ugyan korábban abba egyezett bele a volt elnök, hogy Bidennel vitázzon, kész ezt megtenni Harrisszel is.

Shane Tusup eddig hallgatott, nagyon keményen üzent Hosszú Katinkának

Shane Tusup keményen üzent Hosszú Katinkának, amire minden bizonnyal lesz válasz az olimpiai legenda részéről.

A tudósok szerint olyan napkitörések jöhetnek, amikre rég volt példa

Az egyik szakértő hangsúlyozta: a következő hónapokban tovább fokozódhat a napkitörések, geomágneses viharok előfordulása, amelyek intenzívebb sarki fényt és potenciálisan veszélyes napviharokat okozhatnak a Földön.