Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

SUP-os fiatalokat mentettek ki a Velencei-tóból a gárdonyi vízirendőrök

SUP-osokat segített partra sporteszközükkel együtt a gárdonyi vízirendőrség szombaton.

...svg content...Fotó: Pixabay / Illusztráció
Belföld
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

A tájékoztatás szerint a gárdonyi vízirendőrök július 20-án kora este arról kaptak riasztást, hogy két érdi fiatal órákkal korábban SUP-deszkával indult el a partról, ám túl messzire merészkedtek, és már a partról sem látták őket.

Az egyenruhások azonnal a keresésükre indultak, és hamarosan a Nagy-tisztás elnevezésű vízterületen megtalálták őket. A 18 éves fiú és a 17 éves lány önerejéből már nem tudott partra jutni – áll a rendőrség honlapján megjelent közleményben. Soron kívül Izrael kiiktatta a Hamász vezérét, de a háború nem ért véget

Abban hozzáteszik, hogy a fiatalokat a hatóságok szolgálati kisgéphajójukba segítették, majd sérülés és panasz, a vízi eszközöket pedig rongálódás nélkül juttatták partra. Azaz szerencsére nem történt baj, az érintettek hamar biztonságos helyre kerültek.

Július elején pedig arról érkezett hír, hogy a viharos időben többen bajba kerültek a Velencei-tavon, amely miatt sok munkája volt a vízirendőröknek. Például egy budapesti párnak, két úszónak és három SUP-osnak is segítségre volt szüksége.

Shane Tusup eddig hallgatott, nagyon keményen üzent Hosszú Katinkának

Shane Tusup keményen üzent Hosszú Katinkának, amire minden bizonnyal lesz válasz az olimpiai legenda részéről.

A tudósok szerint olyan napkitörések jöhetnek, amikre rég volt példa

Az egyik szakértő hangsúlyozta: a következő hónapokban tovább fokozódhat a napkitörések, geomágneses viharok előfordulása, amelyek intenzívebb sarki fényt és potenciálisan veszélyes napviharokat okozhatnak a Földön.