Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,16 Ft
Euró
394,02 Ft
Font
467,74 Ft
Bitcoin
58,143 $

Összefoglaló videón a Paks későn jött feltámadása az Európa-ligában

A súlyos hazai vereség eldöntötte a párharc sorsát, pedig a Paks idegenben úgy nyert a román ellenfele ellen, hogy még csak gólt sem kapott.

...svg content...Fotó: Böde Dániel, a Paks (b) és Antonio Manolache, a Corvinul játékosa a férfi labdarúgó Európa-liga selejtezőjének első fordulójában játszott Paksi FC - Corvinul Hunedoara mérkőzésen Pakson 2024. július 11-én. A kupagyőztes Paksi FC 4-0-ra kikapott a román csapattól. MTI/Kovács Tamás
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Mint arról korábban beszámoltunk, a Paks hazai pályán csúnya vereségbe futott bele a román Corvinul Huneodara. Ott minden eldőlt, Szoboszlai Dominik is a helyszínen nézte végig a paksiak vereségét az Európa-liga selejtezőjében.

Ezek után nem volt túl nagy tétje a visszavágónak, viszont meglepő módon 2-0-ra nyert a Paks. Teljesen más felfogásban és ritmusban játszott Bognár György csapata, akik továbbjuthattak volna, ha ugyanezt hozzák az első meccsen. Soron kívül Lassan, de biztosan naposra fordul a borongós időjárás kedden, csak elszórtan lehetnek záporok

Két kései góllal nyertek, ugyanis Könyves a 79, míg Böde a 90. percben voltak eredményesek. A Paks ugyan búcsúzott az Európa-ligától, a Konferencia-liga selejtezőjének második fordulójában szerepel jövő héten, csütörtökön, amikor is a ciprusi AEK Larnacát látja vendégül.