Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,82 Ft
Euró
394,36 Ft
Font
468,69 Ft
Bitcoin
62,339 $

Az elmúlt időszak legnagyobb bejelentésére készül Donald Trump

Sok millió ember várja Donald Trump bejelentését, és ez nemcsak az Egyesült Államokban élőkre igaz.

...svg content...Fotó: Donald Trump volt amerikai elnök mellett tüntetnek támogatói a kaliforniai Huntington Beachben 2024. július 14-én. Az előző nap a nem hivatalos republikánus párti elnökjelölt Trumpot pennsylvaniai kampánygyűlésén könnyebben megsebesítette lőfegyverével egy merénylő, aki egy résztvevőt megölt, kettőt súlyosan megsebesített. MTI/AP/Eric Thayer
Észak-Amerika
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Donald Trump rendkívül erős, mentálisan és lelkileg, nem sokan lettek volna, akik egy ellenük elkövetett merényletkísérlet után rögtön folytatják a munkát. Közben kiderült, hogy több mint 20 lőfegyverrel rendelkezik a Trumpot meglőtt 20 éves férfi édesapja, aki nem tudja hova tenni fia tettét.

Már azt is tudni, hogy nem kímélték az iskolában a merénylőt, akinek sokszorosan szerencséje volt akciója végrehajtásakor. Abszurd, hogy nem tudták megakadályozni a támadást, noha már a lövések előtt felfedezték a lövöldözőt. A titkosszolgálat vezetője is megszólalt a merényletkísérletet követően, aki egyelőre maradt a helyén. Soron kívül Orbán Viktor, majd Magyar Péter is profilképet váltott az árvízvédelem alatt

Közben Trump az elmúlt időszak legnagyobb bejelentésére készül, ugyanis várhatóan órákon belül bejelenti, ki lesz az Egyesült Államok alelnöke, ha megnyeri a választásokat, amire nagyon is reális esélye van, már csak Joe Biden rendkívül gyenge szereplése miatt is, aki lehetséges, a nyílt televíziós vitájával leírta magát.

A CNN-nek két, az ügyet jól ismerő forrás számolt be arról, hogy mire készül Trump, aki a Fox Newsnak azt mondta, ma nevezi meg az alelnökét.