Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,16 Ft
Euró
394,02 Ft
Font
467,74 Ft
Bitcoin
58,143 $

Mikes Anna nagyon szerelmes Krausz Gáborba

Mikes Anna és Krausz Gábor nagyon jól megvannak, a sztárpárok közül talán most úk a legboldogabbak.

...svg content...Fotó: Instagram/Mikes Anna
Relax

Szabó Kata

Szerkesztő

A háttérben számos kapcsolat nem működik, és ez a hírességeknél sincs másképp. Idén is várható még pár bejelentés, többen állhatnak a szakítás szélén, olyanok is talán, akikre nemigazán gondolnánk, egyszerűen jól titkolják.

Szerencsére Mikes Anna és Krausz Gábor minden a lehető legjobban működik, hiába a pletykák. Egyszerűen jó rájuk nézni, mindketten boldogabbnak tűnnek, mint valaha, ami megint csak megmutatja, mennyire stimmel a dolgok közöttük. Soron kívül Lassan, de biztosan naposra fordul a borongós időjárás kedden, csak elszórtan lehetnek záporok

Jól látható az is, hogy rengetegen szurkolnak nekik, tömegével kapják az üzenteket, ami megint csak motiváló lehet számukra, hogy összeillenek. Tóth Gabi már a múlt Gábor számára, ahogyan az énekesnő is maga mögött hagyta a házasságát, és szerencsére mindketten nagyon boldogok az új kapcsolatukban.

„Víz van, sport van, szerelem van. Nekem ez a nyár. Nagy tisztelettel én most így kiszállnék.” – írta nagyon szerelmesen Anna, akiből csak úgy árad a boldogság Gábor mellett, aki élete nagy szerelme lehet. Nem mellesleg a Dancing with the Stars táncosa szenzációsan néz ki, topformában van.