Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,01 Ft
Euró
390,22 Ft
Font
456,44 Ft
Bitcoin
58,250 $

Durván kockás hasat villantott az egyik legígéretesebb F1-es pilóta

A fiatal versenyző testzsír-százaléka minden bizonnyal messze átlagon felüli, ami jól látszik a testén. Neki lehet a legkockásabb hassa az F1-ben.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

A fiatal versenyző testzsír-százaléka minden bizonnyal messze átlagon felüli, ami jól látszik a formáján. Neki lehet a legkockásabb hasa az F1-ben.

Egy F1-es versenyző is sportoló… Sőt, igazi atléta, aki nagy terhelésnek van kitéve, különösen a sűrű versenynaptár miatt. Azok, akik azt gondolják, hogy a királykategóriás pilóták nem igazi sportolók, hatalmasat tévednek.

Igazi atléták, akik napi szinten több órát edzenek, sokszor még a versenyhétvégéken is erősítenek, elsősorban a nyakizmaik területén, mivel ez van kitéve a legnagyobb terhelésnek a volán mögött. Egy átlagember pár kör után gyakorlatilag elájulna, vagy olyan fájdalmai lennének, amit heteken át érezne. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

A fiatal generáció rendkívül fitt, más módon készültek a Forma-1-re, mint a „régiek”. Többek között emiatt is tudnak azonnal magas szinten teljesíteni. Az egyik legjobb közülük George Russell, a Mercedes juniorja.

Tekintve azt, hogy Valtteri Bottas ismét messze elmarad Lewis Hamiltontól, talán a Mercedes 2022-től már megadja a lehetőséget az ifjú titánnak, aki még a rekorderre is képes lehetne nagy nyomást helyezni.

Russell az Instagramon is népszerű, ahol 818 ezer követőt számol, és néha a női rajongóinak is kedvez. Így tett legutóbb is, amikor megmutatta a kockás hasát, bár az üzenetében inkább arra utalt, hogy mindig hordjunk maszkot a koronavírus idején.

Csősz Boglárka teste az egyik legszebb a magyar hírességek közül

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.