Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,28 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
66,135 $

Hollandia már mondja a magáét, szerintük az angolok jogtalan büntetőt rúgtak

Várható volt, hogy a hollandok a büntetővel fognak takarózni a kiesésüket követően, hiszen fájdalmas módon estek ki, de nem az ellenük megítélt tizenegyes miatt.

...svg content...Fotó: EPA/GEORGI LICOVSKI
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Hollandia már nincs versenyben a címért, a döntő kapujában estek ki Anglia ellen egy nagyon kései góllal. Ugyan hamar megszerezték a vezetést, az angolok nem adták fel, majd jött a VAR-os elemzés egy 16-oson belül történt incidens miatt.

Kane-t rúgták le, aki góllal büntette meg a szabálytalanságot, bár Koeman, Hollandia szövetségi kapitánya szerint ez nem volt jogos. „Ez nem büntető! Csupán az volt a szándéka, hogy blokkoljon egy lövést. Harry Kane lőtt, majd összeért a két láb. A VAR ilyen típusú döntései miatt megy tönkre a futball. Ezt a büntetőt Angliában nem adták volna meg.” Soron kívül Magyar Péter kiadta a listát, kik nem lehetnek párttagok a Tisza Pártnál

„Hátvédként mégis mit kellett volna tennie?” – tette fel a kérdést Denzel Dumfries kapcsán. Koeman nem volt elégedett a bíró munkájával, szerinte több helyzetben sem ítélt helyesen, ugyanakkor nem akarja erre fogni a kiesésüket.

„Sok van ebben a csapatban a jövőre nézve. Általánosságban nagyon büszke vagyok. Szeretem, hogy minden meccsen adtak valamit. Jól kezdtünk, de Anglia elvitte a középpályát, és változtatnunk kellett.” – idézte az ESPN.

„Azt gondolom, mi voltunk a jobb csapat, de szereztek egy gyilkos gólt a 91. percben, és erre már nem volt mód válaszolni.” Mondott pár szót a döntőről is, aminek Spanyolország a fő esélyese, talán nem is egy góllal. „Anglia jó futballt mutatott be ma. Spanyolország támadóbb futballt játszik, és egy kicsit jobban is védekezik, de Anglia ott van a döntőben, így megnyerhetik az Eb-t. Az olyan játékosok, mint Foden és Bellingham, világklasszisok, akik gondokat okozhatnak.”

Zelenszkij közölte Trumppal, Putyin nem nyerhet

Donald Trump és Volodimir Zelenszkij személyesen találkoztak New Yorkban, melynek ideje alatt az USA volt elnöke meghallgatta az ukrán vezetőt a háborúról.

Benzema elkezdte termelni a gólokat Ronaldo ligájában, itt az újabb (videó)

Karim Benzema, az Aranylabdát is nyert francia legenda újabb gólt szerzett a szaúdi klubjában, ahol sokat várnak tőle.