Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Ukrán felvezetéssel érkezett meg Kijevbe Magyar Péter

Magyar Péter egy teljesen lezárt, kihalt Kijevről számolt be az éjszakai órákban, hamarosan pedig kezdődik a kinti programja.

...svg content...Fotó: Facebook/Magyar Péter
Külföld

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Tisza Párt vezetője a kijevi gyerekkórházat ért rakétatámadás után úgy döntött, Ukrajnába utazik. Egészen Kijevig ment, ami nem volt egyszerű a jelenlegi háborús helyzet miatt, végül azonban sikerrel járt, és már ott van az ukrán fővárosban.

Napokkal korábban Orbán Viktor miniszterelnök is Kijevbe látogatott, ahol személyesen beszélt az elnökkel. Egyelőre nem tudni, hogy Magyar és Zelenszkij között lesz-e találkozó, de az már biztos, hogy megérkeztek a helyszínre, és hamarosan kezdődik a programjuk. Soron kívül Izrael kiiktatta a Hamász vezérét, de a háború nem ért véget

„Ezekben a percekben érkezünk katonai ellenőrző pontokon keresztül, már ukrán felvezetéssel az éjszakára teljesen lezárt, kihalt Kijevbe.” – írta a Faceboook oldalán a posztjában a Tisza Párt első embere azt követően, hogy megérkezett Kijevbe, a háború sújtotta fővárosba.

„Itteni idő szerint reggel 8.30-kor kezdünk. Az első élő bejelentkezésünk kijevi idő szerint 10.00 (otthoni idő szerint 9.00) órakor várható. Köszönjük a ránk gondolást!” – tette hozzá a bejegyzésében.

Shane Tusup eddig hallgatott, nagyon keményen üzent Hosszú Katinkának

Shane Tusup keményen üzent Hosszú Katinkának, amire minden bizonnyal lesz válasz az olimpiai legenda részéről.

A tudósok szerint olyan napkitörések jöhetnek, amikre rég volt példa

Az egyik szakértő hangsúlyozta: a következő hónapokban tovább fokozódhat a napkitörések, geomágneses viharok előfordulása, amelyek intenzívebb sarki fényt és potenciálisan veszélyes napviharokat okozhatnak a Földön.