Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,85 Ft
Euró
390,56 Ft
Font
463,57 Ft
Bitcoin
67,385 $

Magyar Péter még nem érkezett meg Kijevbe, megjelent egy orosz vadászgép

Magyar Péter nem keveset kockáztat azzal, hogy a háború sújtotta Ukrajnába látogatott, most épp egy orosz vadászgép miatt álltak meg.

...svg content...Fotó: Facebook/Magyar Péter
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Magyar Péter úgy döntött, Ukrajnába látogat, és személyesen veszi szemügyre az eseményeket, de nem egyedül teszi ezt meg. A Tisza Párt képviseletében is utazott el a kijevi gyermekkorházat ért rakétabecsapódás miatt.

„A Medspot Alapítvány segítségével jelentős mennyiségű egészségügyi és orvosi eszközt juttatunk el a legjobban rászoruló helyi kórházaknak. A magam nevében, magánszemélyként 1 millió forintot ajánlok fel az Alapítványnak.” – írta egy korábbi posztjában, majd megerősítette, már úton vannak. Soron kívül Jelentős pénzt biztosít a kormány a kórházi klímák javítására

Egyelőre nem érkezett meg a fővárosba, ahol szintén veszélyes tartózkodni, mert háború dúl Ukrajna egész területén. „Még nem értünk Kijevbe. Jelenleg az egész országra légiriadót rendeltek el. Még nem tudni az ország melyik részére érkeznek az Oroszországból kilőtt újabb rakéták.” – számolt be a Facebook oldalán.

Azt írja, hogy eddig egy MiG-31-es típusú orosz vadászgépet észleltek az ukrán légtérben, ami ugyancsak megmutatja, hogy a helyzet messze nem nyugodt, és gyakorlatilag senki nem érezheti magát teljes biztonságban. „Eddig egy MiG-31-es orosz gép lépett be pár perce az ukrán légtérbe. Frissítés: a légiriadót lefújták. Indulunk tovább.”

Puzsér-pofon: őrizetbe vették, zárkába zárták és rabosították Ábrahám Róbertet

Mindezt a rendőrség is megerősítette, de az érintett felek újfent megszólaltak a történtekről, s elmondták saját verziójukat.

Jelentős pénzt biztosít a kormány a kórházi klímák javítására

Jelentős pénzt biztosít a kormány annak érdekében, hogy a kórházi klímák rendben legyenek.