Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,16 Ft
Euró
394,02 Ft
Font
467,74 Ft
Bitcoin
58,143 $

Bejelentette az Újpest a legújabb igazolását

Az Újpest tartja a szavát, teljes keretátalakítás zajlik a háttérben, hogy egy egészen más szezont fussanak.

...svg content...Fotó: ujpestfc.hu
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nemrég számoltunk be az NB1-es rajtról, annak sorsolásáról, amit már az Újpest is izgatottan várhatott. A legendás fővárosi csapatot még a kiesés szele is megcsapta, de végül megtartották a tagságukat az első osztályban, viszont már nem Mészöly Géza az edző.

Többeket meglepett a döntés, ugyanakkor mindenki számára az a legfontosabb, hogy az Újpest újra élcsapattá váljon. Ebben segíthet a 25 éves francia támadó is, aki a csapat legújabb játékosa, ráadásul nem is akárhonnan érkezett. A dán FC København-t hagyta el az Újpest kedvéért, de csak kölcsönben. Soron kívül Lassan, de biztosan naposra fordul a borongós időjárás kedden, csak elszórtan lehetnek záporok

Mamoudou Karamoko szerdán már az új csapatával fog edzeni Ausztriában az edzőtáborban, készülvén a hamarosan rajtoló új szezonra. Nem lesz ismeretlen számára az NB1, mivel az elmúlt idényt Fehérváron töltötte, ahol 23 meccsen kapott lehetőséget, és 5 gólig jutott.

„Gyorsasága és atletikus testfelépítése miatt elsősorban centerként számítottak rá előző állomáshelyein, így Bartosz Grzelak is.” – írja az Újpest a közleményében a bejelentést követően.