Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Ilyen formában várja a nyár második felét Rogán-Gaál Cecília

Rogán-Gaál Cecília igyekszik a lehető legtöbbet edzeni, hogy kihozza magából a maximumot, aminek lelki és mentális előnyei is vannak.

...svg content...Fotó: Instagram/Rogán-Gaal Cecília
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Az edzések messze nemcsak a testi fejlődésekről szólnak, mert mindez kéz a kézben jár a mentális és a lelki egészséggel. Azok, akik rendszeresen sportolnak, az esetek többségében kiegyensúlyozottabbak, más életet élnek, és az életritmusuk is sokkal ideálisabb, mint más esetekben.

Most nem azokra gondolunk, akik tonna számra tömik magukba a szteroidot és a különböző szereket, mert az közelében nincs a sportnak, hiába gondolják ennek az ellenkezőjét. Naturálnak lenni mindig kifizetődőbb, és erre már ezernyi példát láthattunk, kezdve az összeomlott szervezetekkel, a gyorsabb öregedéssel, és így tovább. Soron kívül Izrael kiiktatta a Hamász vezérét, de a háború nem ért véget

A nőknél szerencsére ez nem divat, sokkal okosabban kezelik a sport kérdését, és olyan 40-es nőket ismerhetünk, akik nagyon könnyedén veszik fel a versenyt a náluk 20 évvel fiatalabbak. Ez Rogán-Gaál Cecíliára is igaz, aki nemcsak jó pár évet tagadhatna le a korából, hanem nem kevés fiatalt utasít maga mögé ezzel a formával.

A háromgyermekes édesanya szereti a pink színt, az edzések ideje alatt is. Ha kíváncsiak vagytok Cecília aktuális formájára nyár közepén, akkor csak kattintsatok erre a linkre a fotóért, ami korlátozott ideig érhető el.

Shane Tusup eddig hallgatott, nagyon keményen üzent Hosszú Katinkának

Shane Tusup keményen üzent Hosszú Katinkának, amire minden bizonnyal lesz válasz az olimpiai legenda részéről.

A tudósok szerint olyan napkitörések jöhetnek, amikre rég volt példa

Az egyik szakértő hangsúlyozta: a következő hónapokban tovább fokozódhat a napkitörések, geomágneses viharok előfordulása, amelyek intenzívebb sarki fényt és potenciálisan veszélyes napviharokat okozhatnak a Földön.