Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,16 Ft
Euró
394,02 Ft
Font
467,74 Ft
Bitcoin
58,143 $

Jön a nagy exkluzív interjú Varga Barnabással

Exkluzív interjú készült Varga Barnabással, a Ferencváros súlyosan megsérült játékosával, aki a lehető leghamarabb visszatérnek a pályára.

...svg content...Fotó: Varga Barnabás (b), Willi Orbán (j) és a skót Scott McKenna a labdarúgó Európa-bajnokság A csoportjának harmadik, utolsó fordulójában játszott Skócia - Magyarország mérkőzésen a stuttgarti MHP Arénában 2024. június 23-án. MTI/Illyés Tibor
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Varga Barnabás nagyon súlyos arcsérülést szenvedett az Európa-bajnokságon a skótok ellen, az egész világot bejárták azok a felvételek, amik akkor készültek róla. Nem sokkal később megoperálták, miután több helyen is eltört az arccsontja.

Szerencsére már a visszatérését tervezi, odahaza lábadozik, és noha hatalmas iránta a médiaérdeklődés, eddig csak a Fradi TV-nek nyilatkozott. Kedden 17 órától tűzi műsorára az M4 Sport a legújabb adást, aminek ideje alatt Varga sok olyan részletet fog elárulni, amikről eddig nem tudhattunk. Soron kívül Lassan, de biztosan naposra fordul a borongós időjárás kedden, csak elszórtan lehetnek záporok

Érdemes lesz figyelni az eseményeket, az viszont nem kérdés, hogy Varga Barnabást nem vetette vissza a sérülése, kemény fából faragták, és ha újra játszhat, ugyanúgy fog belemenni a helyzetekbe. Ennek egy oka van, imádja a futballt, mindent megtesz a Fradiért és a magyar válogatottért, igazi példakép.