Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,61 Ft
Euró
401,49 Ft
Font
479,63 Ft
Bitcoin
61,993 $

Az üzemanyagárakról is fontos bejelentést tehet a kormány hétfő reggel

Gulyás Gergely miniszter nem megszokott időben tart sajtótájékoztatót a sajtó képviselőinek hétfőn a Kormányinfó égisze alatt.

...svg content...Fotó: Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezetõ miniszter a Kormányinfó sajtótájékoztatón a Miniszterelnöki Kabinetiroda épületében 2024. június 13-án. MTI/Soós Lajos
Belpolitika
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A kormány egyik fele jelenleg Kínában tartózkodik Orbán Viktor kínai útja miatt. A magyar miniszterelnök a békemissziója jegyében utazott el a távoli ázsiai országba, ahol személyesen beszélt az elnökkel, aki nem is oly rég Magyarországra látogatott.

Rövid időn belül ez már a második személyes találkozójuk, és ezúttal is fontos témák kerültek napirendre, érintvén a turizmust, miután Kína egyértelműen támogatja, hogy minél több kínai turista látogasson el Magyarországra. Szijjártó Péter magyar külügyminiszter természetesen szintén ott van Pekingben, és hangsúlyozta, mennyire fontos a magyar emberek számára béke. Soron kívül Videóra vettek egy kényszerleszállás közben kigyulladt Airbus utasszállító gépet

Hamarosan pedig Kormányinfót rendeznek, reggel 9 óra 30 perctől tart sajtótájékoztatót a kormány, aminek ideje alatt Orbán Viktor ukrajnai, moszkvai és kínai útja is szóba kerülhet. Fontos bejelentéseket kaphatunk az üzemanyagárakról és a repülőtér helyzetéről, ami nem túl ideális jelenleg a sok késéssel.

Donald Trump visszatért arra a helyszínre, ahol meglőtték

Donald Trump most visszatért arra a helyszínre, ahol pár hónapja egy merénylő meg akarta ölni.