Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Kabát Péter elárulta, mi lett a pénzzel, amit focistaként keresett

Egy podcastműsorban faggatták erről, a volt focista pedig őszintén felelt.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
Style
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

A Mutasd magad című podcastműsor vendége volt Kabát Péter, aki elmondta, jelenleg sportkoordinátorként tevékenykedik az Újpest csapatánál. „Az utánpótlástól a nagy csapatig vagyok egyfajta kapocs a vezetők közt”.

A feladatait illetően úgy fogalmazott: „Iskolákba kell menni, népszerűsíteni a klubot, stadiontúrákon meg különböző eseményeken veszek részt”. Majd arra a kérdésre, hogy a fiatal futballistajelöltek szerinte a celebet vagy a volt sportolót látják-e benne, úgy felelt: Soron kívül Orbán Viktor: pánikolnak a nyugati vezetők

„Én úgy szeretnék megmaradni az emberek emlékezetében, mint egy labdarúgó. Nekem első a foci és az Újpest. A tévézés csak egy hobbi. Ez egy olyan kiegészítő dolog, amiben jól érzem magam”. Ezt követően pedig azt is elárulta, mi lett a pénzzel, amit futballistaként megkeresett.

Kiemelte, hogy azt soha nem herdálta el, sőt, nagyon megbecsülte a pénzt. „Ha nem vagyok annyira hülye, akkor életem végéig megvagyok. (…) Sokan nem tudják rólam, hogy én ilyen alapos vagyok. Nagyon vigyázok arra, amit megkerestem” – fogalmazott Kabát Péter a műsorban, amelyből a Blikk szemlézett.

Egyúttal azt is megosztotta, hogy nemrégiben megkeresték egy esetleges újbóli Sztárbox-szerepléssel kapcsolatban, amitől nem zárkózik el teljesen, de még átgondolja a dolgot, ugyanis ha igent mondana, annak minden bizonnyal a szülei és a párja sem örülnének, miután legutóbb megsérült.