Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,27 Ft
Euró
401,38 Ft
Font
479,49 Ft
Bitcoin
62,283 $

Így kapott ki büntetőkkel Portugália Franciaország ellen a negyeddöntőben (videó)

Cristiano Ronaldo ezúttal is hozta a kötelezőt a büntetőpárbajon, azonban ez sem volt elég a franciák ellen.

...svg content...Fotó: A portugál Rúben Dias (b) és Pepe a 2024-es németországi labdarúgó Európa-bajnokság negyeddöntőjében játszott Portugália - Franciaország mérkőzésen a hamburgi Volkspark Stadionban 2024. július 5-én. MTI/Koszticsák Szilárd
Sport
Author image

Takács Petra

Szerkesztő

Franciaország már ott van az Európa-bajnokság elődöntőjében, addig Portugália csomagolhat. Ronaldo és Pepe sem mondta le a válogatottságot, amire nincs igazán okuk, mert hiába veteránok, még mindig beférnek a portugál válogatott kezdőjébe. Összességében azonban az idősebb Pepe jobb teljesítményt nyújtott, mint Ronaldo, aki ezért nem kevés kritikát kapott.

Egyetlen egy meccsen sem talált be a kapuba, és a második büntetőpárbajt már elbukták. Ugyan mindkét alkalommal első rúgó volt és nem hibázott, Franciaország ellen ez sem volt elég a továbbjutáshoz. Egyetlen egy hibát vétett a csapat a büntetőrúgások alatt, ami viszont sokba került, nem kerültek be az elődöntőbe. Soron kívül Donald Trump Izrael helyében lecsapna Irán nukleáris létesítményeire

Drámaian alakult a vége, Portugália pedig joggal foghatja a fejét, mert ez most igencsak kevésen múlt. A mérkőzés összefoglaló videóját erre a linkre kattintva nézhetitek meg, benne minden fontos részlettel és természetesen a drámai végjátékkal, ami után Pepe vigasztalhatatlan volt, míg Mbappé meglátogatta Ronaldo családját.

Magyar Péter „hatalmas tömeget” ígér a közmédia épülete elé, és élő felszólalást követel

Egyelőre nem tudni, pontosan hányan lesznek ott a Magyar Péter által szervezett demonstráción szombaton, de a Tisza Párt vezetője hatalmas tömeget vizionál.