Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,27 Ft
Euró
401,38 Ft
Font
479,49 Ft
Bitcoin
62,045 $

Nagelsmann nem tudja, mi a terv a németek Eb-kiesése után

Nagyon őszintén fogalmazott a német válogatott szövetségi kapitánya, aki nem számított arra, hogy kiesnek az Európa-bajnokság negyeddöntőjében.

...svg content...Fotó: EPA/FRIEDEMANN VOGEL
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Németország egészen drámai módon búcsúzott az Európa-bajnokság küzdelmeitől Spanyolország ellen. Nagelsmann szerint nem érdemeltek vereséget, mert jobban játszottak a spanyoloknál, és több helyzetet dolgoztak ki, ugyanakkor ilyen a futball, sosem tudni, mit hoz egy mérkőzés.

Kroos is rendkívül csalódott volt, viszont nem keresett kifogásokat, csak remélni tudja, hogy később felépülnek ebből a kudarcból. Szinte mindenki a döntőbe várta a házigazdát, így az a tény, hogy még csak az elődöntőben sem lesznek ott, egyértelműen kudarcként tekinthető, de egyelőre nincs szó edzőváltásról. Soron kívül Számos Samsung mobil vált használhatatlanná egy új frissítés miatt

Ugyanakkor Nagelsmann elismeri, jelen helyzetben nehéz terveznie, mert nemigazán számolt azzal, hogy kiesnek. Opcióként sem gondolt erre a forgatókönyvre, így nem meglepő, hogy jelenleg nemigazán tudja, mi a terv, mi a valódi következő lépés.

Ami biztos, szombaton leülnek a csapattal, és átbeszélik a dolgokat, majd megkezdik a felkészülést a Nemzetek Ligájára, amit később a világbajnokság fog követni. „Szombaton ülünk e a csapattal, de őszintén szólva, nem tudom, mi a terv. Nem számítottam arra, hogy kiesünk. Az edzői csapatomnak és nekem most az a dolgunk, hogy összeállítsuk a Nemzetek Ligájára készülő keretet.” – idézte a szövetségi kapitányt a Bild.

Az USA és Izrael még mindig egyeztet Irán megtámadásáról

Továbbra sem állapodott meg egymással az USA és Izrael Irán megtámadásáról, aminek kapcsán Joe Biden amerikai elnök is megszólalt.

Újabb Hamasz-vezetőt iktatott ki Izrael

Az izraeli csapasában a Hamasz-vezető családja is életét vesztette, amit a szervezet erősített meg a robbanás után.

Megszólalt Dzsudzsák edzője a DVSC újabb veresége után

Máté Csaba csapata sorozatban harmadik vereségét szenvedte el, így az irányítása alatt sem javult a helyzet a Debrecennél.