Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,27 Ft
Euró
401,38 Ft
Font
479,49 Ft
Bitcoin
61,996 $

Nagelsmann szerint Németország nem érdemelte meg a kiesést az Eb-ről

Németország szövetségi kapitánya, Nagelsmann azon a véleményen van, hogy jobban játszottak a spanyoloknál, mégis ők jutottak tovább.

...svg content...Fotó: EPA/FRIEDEMANN VOGEL
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Németország már nincs versenyben az Európa-bajnokságért, vereséget szenvedtek a negyeddöntőben Spanyolország ellen. Drámát hozott a végjáték, de még így is majdnem ismét egyenlíteni tudott a csapat. Hiába a sok helyzet, végül a spanyolok mentek tovább, még akkor is, ha összességében a hazaiak érdemelték volna meg jobban az elődöntős szereplést.

„Nehéz visszatartani a könnyeket. Nem érdemelték meg a mai vereséget. Jól reagáltunk a szünetet követően. Spanyolországnak csak két lehetősége volt a második félidőben, és közelebb is voltunk a győzelemhez, mint ők.” – idézte az ESPN a német szövetségi kapitányt. Soron kívül Számos Samsung mobil vált használhatatlanná egy új frissítés miatt

„Eltaláltuk a kapufát, fejjel is volt lehetőségünk. Fáj, és időbe telik, amíg jobb leszek, de azt hiszem, nem lesz még egy hazai tornám a karrierem során. Jó csapatunk volt, ami összetartott, és 1-0 után érezni lehetett, nem vagyunk elégedettek, többet akarunk mutatni. Ha úgy néztünk volna ki, mint régen, étvágytalanul, akkor megérdemeltük volna, de ez a csapat sokat tett bele ebbe az egészbe.”

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

„Fáj, mert ez most két évbe fog telni, amíg jobban leszünk. Nagy volt a szimbiózis közöttünk az ország lakosaival, és olyanokat ültettünk le a televízió elé, akik az elmúlt években ezt nem tették meg. Ezt is magunkkal visszük, bár szívesen maradtunk volna még egy hetet. Ha kedvtelenül estünk volna ki, akkor most nem kellene visszatartanunk a könnyeinket.” – olvasható a Bild hasábjain.

Kroos szintén nagyon csalódottan nyilatkozott, számára biztosan ez volt az utolsó meccs a karrierjében. Nem így akarta lezárni a pályafutását, mert minden adott volt ahhoz, hogy ott legyenek a döntőben, és gyakorlatilag mindenki ezzel számolt.

Az USA és Izrael még mindig egyeztet Irán megtámadásáról

Továbbra sem állapodott meg egymással az USA és Izrael Irán megtámadásáról, aminek kapcsán Joe Biden amerikai elnök is megszólalt.

Ázsia Expressz: egy nagyon nagy esélyes távozott a versenyből

Lezajlott az utolsó hajsza az Ázsia Expresszben, megtudhattuk, ki az a páros, aki közvetlen a döntő előtt távozott a versenyből.