Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,27 Ft
Euró
401,38 Ft
Font
479,49 Ft
Bitcoin
61,996 $

Kroos elmondta, mit érez a korai Eb-kiesés után Németországgal

Toni Kroos visszatért a német válogatotthoz, hogy segítse őket a 2024-es Európa-bajnokságon, aminek csúcsfavoritjai voltak.

...svg content...Fotó: EPA/FRIEDEMANN VOGEL
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A többség azzal számolt, hogy a német válogatott ott lesz a döntőben a 2024-es Európa-bajnokságon, de egészen másképpen alakultak az események. Drámai körülmények között távoztak az elődöntő előtt, és ez most igazán fáj a németeknek, mert ők voltak a házigazdák, és Kroos utoljára lépett pályára.

A Real Madrid legendája nem szeretne kifogásokat keresni, és tudja jól, hogy nagyon kevésen múlt a továbbjutásuk Spanyolország ellen. Egészen az utolsó pillanatokig volt esélyük az újabb egyenlítésre, de a szerencse nem állt melléjük. Soron kívül Számos Samsung mobil vált használhatatlanná egy új frissítés miatt

„Ez egy olyan játék volt, aminek ideje alatt mindent beleadtunk. Nagyon közel voltunk egymáshoz, ami még keserűbbé teszi a dolgokat.” Megkérdezték tőle, milyen csalódással jár ez számára a pályafutásában, hogy az ebben a formában ért véget. „Jelen pillanatban az Eb-ről való kiesés meghaladja ezt. Mindannyiunknak volt egy közös célja, és ez az álom bizonyos mértékig szertefoszlott. Ugyanakkor később tudatosulni fog bennünk, hogy igenis jó tornát játszottunk.” – mondta a Bild hasábjain a bajnok.

Kroos az interjúja végén elmondta, büszkék lehetnek. „Mindannyian büszkék lehetünk. Örülök, hogy segíthettem egy kicsit Németországnak a futballban való érvényesülésben.” – búcsúzott el a legendás középpályás, aki már nem játszik többé, noha a legtöbb topklub azonnal szerződtetné, és a Real Madrid is arra kérlelte, maradjon.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

„Meggyőződésem, hogy a jövőben sikerülni fog a csapatnak, de ma szomorúak vagyunk, mivel egy kicsivel tovább akartunk jutni ebben a versenyben.” – idézte az ESPN Kroost a kiesést követő pillanatokban.

Az USA és Izrael még mindig egyeztet Irán megtámadásáról

Továbbra sem állapodott meg egymással az USA és Izrael Irán megtámadásáról, aminek kapcsán Joe Biden amerikai elnök is megszólalt.

Ázsia Expressz: egy nagyon nagy esélyes távozott a versenyből

Lezajlott az utolsó hajsza az Ázsia Expresszben, megtudhattuk, ki az a páros, aki közvetlen a döntő előtt távozott a versenyből.