Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
364,02 Ft
Euró
394,27 Ft
Font
466,24 Ft
Bitcoin
56,647 $

Jön az újabb áremelés a kutakon, erre számíthatunk csütörtöktől

A benzin ára bruttó 2, a gázolajé bruttó 4 forinttal megy feljebb.

...svg content...Fotó: Unsplash
Belföld
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

A hírek szerint ismét változást tapasztalhatunk az üzemanyagok nagykereskedelmi árában csütörtöktől. Július 4-től a benzin beszerzési ára bruttó 2 forinttal emelkedik, míg a gázolajért bruttó 4 forinttal fizetnek majd többet a kutak a nagykereskedőjüknek.

Ezzel ellentétben a tankolók a kutak áraiban ezt az emelést nem biztos, tapasztalják (attól függően hogy hol tankolnak), mert a piaci szereplők a nagykereskedelmi árváltozástól eltérően alakítják jelenleg a kutakon látható árakat – írja a holtankoljak.hu. Soron kívül Börtönben marad az óbudai alpolgármester

Az aktuális átlagár a 95-ös benzin esetében 616 forint, míg a gázolaj átlagára 627 forint, az árak akár napon belül többször is változnak, ami az átlagárat is folyamatosan mozgatja. Amennyiben holnap az áremelés érvényesítésre kerül a kutak áraiban:

  • a benzinért 618 forintot fizetünk majd,
  • a gázolaj átlagára pedig 631 forintra emelkedhet.

Korábban pedig arról érkezett hír, hogy július 2-től a benzin és a gázolaj ára is emelkedik, előbbié bruttó 2, utóbbié bruttó 3 forinttal, így a 95-ös benzin ára 615, a gázolajé 633 forintra változott. Míg ebben a cikkben arra tértünk ki, hogy ismét beavatkozhat a kormány az üzemanyagárakba.

Egymás megműtésére is képesek a hangyák, antibiotikummal gyógyítanak

Persze nem úgy kell elképzelni, mint az embereknél, viszont egyetlen másik fajnál sem találkoztak még hasonlóval.

Egy eltűnt 16 éves lányt keresnek, életjele sem ad magáról

Eltűnése óta életjelet sem ad magáról az a 16 éves lány, akinek július 6-án veszett nyoma 12 óra körül Dióskálról. Ismeretlen helyre távozott, és jelenleg nem tudni, hol van, mit csinál, kik veszik körbe.