Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,81 Ft
Euró
393,36 Ft
Font
464,93 Ft
Bitcoin
57,984 $

Videón, ahogyan Ronaldo bocsánatot kért a berúgott büntetője után

Cristiano Ronaldo talán soha nem volt olyan szomorú egy értékesített büntető után, mint legutóbb az Európa-bajnokságon.

...svg content...Fotó: EPA/MIGUEL A. LOPES
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Annak ellenére, hogy messze nem Cristiano Ronaldo volt Portugália hőse Szlovénia ellen az Európa-bajnokságon, most mégis minden róla szól. Rossz teljesítmény nyújtott, és elismerte, valóban nem játszott jól, és noha továbbjutottak, egyszerre érzi magát boldognak és szomorúnak.

Azt is megerősítette, nem lesz több Európa-bajnoksága, számára ez az utolsó, ugyanakkor azt nem zárta ki, hogy ott legyen a következő világbajnokságon. Sok minden játszik majd szerepet a döntésben, de annak örülhet, hogy a büntetőpárbajon eredményes volt, mert ha ott is hibázik, talán minden másképpen alakul. Soron kívül Nem szennyezett, hanem túl erős lehetett a rosszulléteket okozó drogos gumicukor

Ronaldo vállalta el elsőként a büntetőrúgást, majd amikor értékesítette a büntetőt, bocsánatot kért, hiszen tudta jól, ez nem az ő meccse volt, és amikor a legfontosabb lett volna, hibázott. Minden látszott az arcán, és ez egy szép gesztus volt tőle a szurkolói felé, addig az ellenfél Messit éltette, bízván abban, hogy ezzel megzavarhatják, felidegesíthetik a portugál klasszist.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Egyre többen szólítják fel Joe Bident arra, hogy lépjen vissza

Minden eddiginél nagyobb nyomás alatt van Joe Biden, és még mindig hónapok vannak hátra az amerikai választásokig.