Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,81 Ft
Euró
393,36 Ft
Font
464,93 Ft
Bitcoin
58,031 $

Minden eddiginél formásabb Rogán-Gaál Cecília

Rogán-Gaál Cecília szép csendben olyan formába hozta magát, amivel sok ezer nőt, édesanyát motiválhat.

...svg content...Fotó: Instagram/Rogán-Gaal Cecília
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Egyesek még akkor is képesek kifogásokat keresni, amikor semmi okuk rá. Sok olyan nő van, aki ugyan még nem vállalt gyereket, gyakorlatilag mindenre csak panaszkodnak és kifogásokat keresnek, nem hajlandóak életmódot váltani, és támadják azokat, akik fittek.

Ez már önmagában beszédes, de szerencsére rengeteg olyan nőt ismerhetünk, akik igazán adnak magukra, az egészségükre, és édesanyaként is extrán fittek. Rogán-Gaál Cecília például háromgyermekes édesanyaként teszi oda mát, és nem is akármilyen módon, amivel tovább és tovább motiválhatja a a társait. Soron kívül Nem szennyezett, hanem túl erős lehetett a rosszulléteket okozó drogos gumicukor

Ez mindig pozitív, és az Instagram ereje erőteljesen képes hatni az emberekre, legalábbis azokra, akik mindezt befogadják. Cecília szeret edzeni, imádj a sportot, ami minden nap megmutatkozik rajta, mert folyamatosan formában tartja magát.

Ezzel a gyerekei előtt is példát mutat, akik büszkék lehetnek rá. Három szülést követően is olyan erős formában van, hogy azzal kivívja mások tiszteletét, és mindig képes növelni a tétet. Ha kíváncsiak vagytok Cecília aktuális nyári formájára, akkor csak kattintsatok erre a linkre a fotóért.

Magyar Péter jelentős adócsökkentést ígért, majd odaszúrt egyet Gyurcsánynak

A Tisza Párt alelnöke kampánynyitó rendezvényén ismertette pártja terveit és kritizálta a jelenlegi politikai vezetést.

Büntetőkkel küldte haza Svájcot Anglia az Európa-bajnokság negyeddöntőjében

Egyáltalán nem okozhatott meglepetést Anglia kiesése Svájc ellen, és ezúttal is gyengén játszottak, a svájci csapat pedig megérdemelten van ott az elődöntőben.