Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,50 Ft
Euró
390,19 Ft
Font
463,02 Ft
Bitcoin
66,961 $

Rogán-Gaál Cecília egy nagyon trendi szettben jelent meg

Rogán-Gaál Cecília szereti ötvözni a sportos viseletet a divatossal, és közben arra is figyel, hogy igazán kényelmesen érezze magát.

...svg content...Fotó: Rogán Cecília (b) és Sarka Kata versenyigazgatók a 2024. évi Magyarország Szépe – Miss World Hungary szépségverseny felkészítő táborának Miss Talent alversenye előtt Balatonfüreden 2024. június 12-én. MTI/Vasvári Tamás
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Rogán-Gaál Cecília is azon hírességek közé tartozik, akinek nem kell aggódnia, hogyan fog rajta állni rajta a bikini, mert kifogástalan formában van. Az egyrészes fürdőruhák is nagyon jól mutatnak rajta, amik ráadásul szerintünk sokszor szebbek is, mint a kétrészes verziók.

Szerencsére sokat változott a divat, és manapság sokkal több egyrészes fürdőruhát viselő nőt látni. Ennek hátránya, hogy nem tudnak igazán lebarnulni, mert sokat takar. Talán emiatt is van még mindig több bikini odakint, viszont, ha válogatjuk, abból nem lehet gond, azzal mindenki elégedett lehet. Soron kívül Elképesztő motoros tömeg jelent meg a felrúgott kisfiú lakhelyén Jászberényben

Cecília is szereti ezeket a szetteket, megvan hozzá az érzéke, ügyesen válogatja össze a kiegészítőket. Cecíliában kedveljük, hogy nagyon látványosan keveri a sportos és elegáns darabokat, lenne pár híresség, aki tanulhatna tőle, mert néha csak fogjuk a fejünket, hogy egyesek miben jelennek meg.

Cecíliának ettől nem kell tartania, nagyon rendben van a stílusa, amit most is látni fogtok. Ha kíváncsiak vagytok a pénteki összeállítására, akkor nincs más dolgotok, mint erre a linkre kattintani, ahol korlátozott ideig nézhetitek meg a fotót Cecíliáról, a Miss World Hungary egyik legfontosabb láncszeméről.