Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,50 Ft
Euró
390,19 Ft
Font
463,02 Ft
Bitcoin
66,961 $

Miss World Hungary: Sarka Kata és Rogán-Gaál Cecília topformában jelent meg

Többen felkapták a fejüket Sarka Kata és Rogán-Gaál Cecília megjelenésén, akik topformában jelentek meg a nagy eseményen.

...svg content...Fotó: Instagram/Miss World Hungary
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Már javában zajlanak az idei Miss World Hungary eseményei, és hamarosan megtudhatjuk, ki kapja meg a koronát. Sarka Katáéknak nem lesz könnyű dolguk, mert minden lány különleges, egyedi, szép, de a végén csak egyvalaki juthat fel a csúcsra, aki ezzel igen komoly lehetőséget kap a szakmában.

A nyertes szinte biztosan szép karriert futhat be, rengeteg pénzt kereshet, és ha ügyes, hamar ismert médiaszemélyiség válhat belőle. Ami biztos, már ott van az új győztes a lányok között, és azt kell mondjuk, hogy a mezőny minden eddiginél erősebb, látványosabb, izgalmasabb, egyszóval jobb. Soron kívül Elképesztő motoros tömeg jelent meg a felrúgott kisfiú lakhelyén Jászberényben

Jákob Zoltán, a korábbi A Nagy Ő is segíteni fog kiválasztani a győztest, akárcsak Sarka Kata és Rogán-Gaál Cecília, akik egyúttal szervezők is. Nem mellesleg olyan formában jelentek meg a legutóbbi eseményen, hogy arra mindenki felkapta a fejét. A két háromgyermekes édesanya rendkívül vonzó, megint odatették magukat.

Nemcsak a formájukra, hanem többek között arra is nagy figyelmet fordítanak, hogy mit vesznek fel. A részletek hívei, amivel példát mutathatnak a lányok előtt, akik már most nagy harcot vívnak egymással, és biztosak lehetünk abban, nem barátkozni mentek oda, keményen szeretnének küzdeni az első helyért.