Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
364,02 Ft
Euró
394,27 Ft
Font
466,24 Ft
Bitcoin
56,647 $

Videón Ronaldo szenvedése és Pepe hihetetlen hibája az Eb-ről

A portugál válogatott két nagy veteránja negatív hőssé válhatott volna, de megúszták, végül Portugália jutott tovább, és Szlovénia kiesett.

...svg content...Fotó: EPA/RONALD WITTEK
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egészen drámai volt a Portugália-Szlovénia Európa-bajnoki mérkőzés hétfő este, aminek csak egy nyertese lehetett. A szlovénok is megérdemelték volna a továbbjutást, akik végig harcolták a meccset, és nem egy helyzetet dolgoztak ki, ám végül csalódniuk kellett.

Szlovákiához hasonlóan az utolsó pillanatokban bukták el a győzelmet, és még egy hatalmas ziccert is kaptak Pepe hihetetlen hibájával. Hiába, mert Costa szenzációsan védett, aki végül minden büntetőt hárított a büntetőpárbajon, így Portugália ott van a következő körben, ahol Franciaország lesz az ellenfelük. Soron kívül Börtönben marad az óbudai alpolgármester

Ez sem Ronaldo estéje volt, aki nem egy helyzetet puskázott el, és évekkel korábban valószínűleg nem egy gólt lőtt volna ennek a Szlovéniának. Tőle nem szokott módon görcsösen játszott, kapkodott, még a labdaátvételei sem működtek igazán, majd jött a nagy lehetőség a hosszabbításban, amikor büntetőt hibázott.

Ennek ellenére a büntetőpárbajon megint odaállt a 11-es pontra, és ugyan kevésen múlt, itt már betalált. A mérkőzés összefoglaló videóját erre a linkre kattintva nézhetitek meg, több mint drámai volt Portugália továbbjutása, akik Franciaországgal fognak játszani.

Egymás megműtésére is képesek a hangyák, antibiotikummal gyógyítanak

Persze nem úgy kell elképzelni, mint az embereknél, viszont egyetlen másik fajnál sem találkoztak még hasonlóval.

Egy eltűnt 16 éves lányt keresnek, életjele sem ad magáról

Eltűnése óta életjelet sem ad magáról az a 16 éves lány, akinek július 6-án veszett nyoma 12 óra körül Dióskálról. Ismeretlen helyre távozott, és jelenleg nem tudni, hol van, mit csinál, kik veszik körbe.