Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
363,03 Ft
Euró
392,80 Ft
Font
464,15 Ft
Bitcoin
55,485 $

Ezekkel a gólokkal ütötte ki Georgiát Spanyolország az Eb-n

Spanyolország végül fordított és gálázott Georgia ellen az Európa-bajnokságon, hiába vezettek a grúzok.

...svg content...Fotó: EPA/MOHAMED MESSARA
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egy nagyon izgalmas napon vagyunk túl az Európa-bajnokságon, melynek végén Anglia is továbbjutott. Nem akármilyen módon tették ezt meg, Bellingham pályafutása egyik legnagyobb gólját lőtte meg az utolsó utáni pillanatokban, majd jöhetett a hosszabbítás, amikor már Kane volt a hős.

Szlovákia joggal szomorkodhatott, mert alig pár percre voltak attól, hogy övék legyen a győzelem, és egyúttal a továbbjutás. Az égiek másképpen döntöttek, így Anglia számára még mindig él a remény, hogy ismét ott legyenek a döntőben, addig a címvédő Olaszország máris búcsúzott, de mégsem rúgták ki Spalletti szövetségi kapitányt. Soron kívül Jön a nagy hőség: vasárnaptól péntek éjfélig harmadfokú hőségriasztás lesz

Spanyolország Georgia ellen ment tovább, viszont ehhez fordítaniuk kellett. Rengeteg helyzetet alakítottak ki, messze többet, mint eddig bárki az Európa-bajnokságon. Ezekből a helyzetekből csak négy ment be, ám azokat érdemes megnézni erre a linkre kattintva az összefoglaló videó részeként.

Kiderült, mit mondott Orbán Viktor Vlagyimir Putyinnak Moszkvában

Orbán Viktor egy kiemelten fontos találkozóra utazott el Moszkvába, ahol személyen találkozott Vlagyimir Putyinnal, Oroszország első emberével.