Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
44,012 $

További Hírek

Újabb tragédia történt az Egyesült Államokban, ezúttal Georgiában, ahol egy frontális balesetben legalább öten életüket vesztették.

A nyomozók szerint a férfi a kihallgatása során elismerte, hogy a nő házában volt, amikor a gyermekük előtt összevesztek, s ez végül tettlegességig fajult.

Szijjártó Péter a budapesti repülőtérről jelentkezett be, útban Bukarest felé, ahol egy történelmi jelentőséggel bíró megállapodást írnak alá.

A magyar miniszterelnök, Orbán Viktor többek között Ukrajna tagjelöltségét is támogatja.

2020 decembere óta, amióta megkezdték a koronavírus-vakcinák beadását az Egyesült Államokbeli Georgiában, legalább 110 ezer dózist kellett elpusztítani, mert nem kerültek felhasználásra.

Agyonlőttek egy pénztárost a hétfői nap folyamán egy georgiai bevásárlóközpontban, akinek mindössze annyi volt a „bűne”, hogy maszkviselésre kérte a vásárlót.

A helyi hatóságok közleménye alapján szombaton hajnalban történt a tragédia egy lakástűz során a georgiai Snellville-ben, melyben egy négytagú család, köztük három gyermek vesztette életét.

A gigantikus jéghegyről egy brit Royal Air Force (RAF) repülőgép készítette a képeket, melyeken tisztán látszik, ahogyan a jégóriás Dél-Georgia szigete felé sodródik.