Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
365,42 Ft
Euró
394,23 Ft
Font
465,84 Ft
Bitcoin
58,985 $

Copa América: így nyert Messi nélkül Argentína Peru ellen (videó)

Peru végül csak egy kapufáig jutott az argentin válogatott ellen, nem tovább, de összességében egyértelműen Lionel Messi csapata érdemelte meg a győzelmet.

...svg content...Fotó: EPA/CRISTOBAL HERRERA-ULASHKEVICH
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Copa América az Európa-bajnoksággal párhuzamosan zajlika világ másik felén. Mindkét tornán születtek már meglepetések, a címvédő olasz válogatott például már a legjobb nyolc közé sem jutott be, addig a házigazda Németország legyőzte Svájcot.

A dél-amerikai torna legnagyobb kérdése jelenleg az, hogy mi lesz Messivel, aki megint megsérült. Félő, hogy a negyeddöntőre sem lesz bevethető állapotban, és csak az elődöntőben térhet vissza, ha Argentína továbbjutna, amire minden esélyük megvan, mert jó formában játszanak. Soron kívül Munkába menet is viselni kell majd a katonai egyenruhát?

Mint arról korábban beszámoltunk, hozták a kötelezőt Peru ellen, és 9 ponttal, egészen simán jutottak tovább a csoportjukból, ami nem lehetett kérdés. Messi nélkül is szép játékot játszottak, addig Peru csak egy kései kapufáig jutott, amire nem lehet büszke. A mérkőzés összefoglaló videóját alább találjátok, benne minden fontos jelenettel, helyzettel és a gólokkal.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Egymásra mutogat a főváros és a rendőrség a traffipaxok ügyében

Némi fennakadás tapasztalható a főváros vezetése és a rendőrség között az új traffipaxok aktiválása kapcsán.