Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
367,19 Ft
Euró
394,99 Ft
Font
466,51 Ft
Bitcoin
60,345 $

Magyar Péter újabb maratoni országjárást tervez

2026-ig, a következő országgyűlési választásokig a legkisebb településekre is eljutna Magyar Péter, legalábbis ez a terve.

...svg content...Fotó: Magyar Péter, a Tisza párt európai parlamenti listavezetője, a párt alelnöke a Tisza párt kampányzáró demonstrációján a Hősök terén 2024. június 8-án. MTI/Koszticsák Szilárd
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Magyar Péter mostanában ismét középpontba került, főként a diszkós ügyével, ami kapcsán jelenleg is zajlik a nyomozás. Arra is időt szánt, hogy Gyurcsány Ferencet támadja, aki szerinte Orbán Viktornak dolgozik, és azon mesterkedik, hogy a miniszterelnököt kormányon tartsa, emiatt sem mondott le.

Gyurcsány pedig azon a véleményen van, hogy a Tisza Párt vezetője már erkölcsi szinten sem felel meg a normának, semmiképpen nem válhatna belőle jó vezető. Ettől függetlenül rossz még lehet, bár abban is sokan kételkednek, hogy egyáltalán miniszterelnök-jelölt lesz, és a legutóbbi botrány sem tett jót a renoméjának. Soron kívül Magyar Péteréknek játszanák át a Jobbikot? Így reagált a párt új elnöke

Most pedig arra tett ígéretet, hogy hamarosan ismét országjárásra indulnak, és a 2026-os választásokig minden kisebb településen ott lesznek. Ez a terv, ami nem lesz egyszerű feladat, de mivel már nagyobb pénzügyi támogatás áll mögöttük, valószínűleg nem a rozoga teherautó platójáról fog beszédeket tartani.

„Három hete szombaton is forróság volt. Három hete zártuk le közösen a Hősök terén azt a nyolc hetes országjárást, amihez hasonló még nem volt Magyarországon. Három hete ilyenkor még csak reménykedtünk benne, hogy hazánk egy új világ kapujában áll. Másnap, június 9-én pedig közösen léptünk be ezen a kapun és együtt üzentük meg a hatalomnak, hogy ezután már semmi sem lesz úgy, ahogy eddig volt.” – írta a Facebook oldalán.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

„Hálásak vagyunk az országjárás során nyújtott önzetlen segítségetekért, munkátokért és legfőképp a bizalmatokért. Az országjárásnak június 8-án csak az első része zárult le. Rövidesen újra útra kelünk és az országgyűlési választásokig eljutunk hazánk legkisebb településére is. Építünk egy közösséget és építünk egy új hazát. Veletek, közösen.”