Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,70 Ft
Euró
390,18 Ft
Font
463,01 Ft
Bitcoin
67,058 $

A Dunába dobott telefon miatt is nyomoz a rendőrség Magyar Péter ügyében

A szórakozóhelyen történt incidens kapcsán újabb szálon fut a nyomozás.

...svg content...Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt
Belföld
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Sajtóértesülések szerint a rendőrség a Dunába dobott telefon miatt is nyomoz Magyar Péter ügyében. Az Index megkereste az ügyben a Budapesti Rendőr-főkapitányságot (BRFK) is, melynek sajtóosztálya a következő választ adta:

„A Budapesti Rendőr-főkapitányságra 2024. június 21-én 4 óra 30 perc körül érkezett bejelentés kapcsán garázdaság és rongálás gyanúja merült fel, az ügyben az V. Kerületi Rendőrkapitányság rendelt el nyomozást. A sértetti feljelentés alapján a rongálás egy, a Dunában megtalált mobiltelefonra terjed ki.” Soron kívül Külföldre ment a gyerekbántalmazó karateedző

Sajtóhírek szerint Magyar Péter elvette az őt kamerázó ember telefonját, majd azt a Dunába dobta. Úgy tudni, múlt pénteken egy fővárosi szórakozóhelyen dulakodás tört ki, melynek egyik érintettje Magyar Péter volt.

A Tisza Párt alelnöke az eset után hivatalos Facebook-oldalán tisztázta a történteket és bocsánatot is kért, ugyanakkor azt is megosztotta, hogy „több tucat fiatal társaságában, jó hangulatú buliban táncoltunk a belvárosban, amíg egy fideszes fizetett provokátor tönkre nem tette az esténket”, aki elmondása szerint már korábbi estéken is követte őket, azzal a céllal, hogy csapdába csalja.

Mint ismert, Magyar Péter nemrég megkapta európai parlamenti képviselői mandátumát, amivel együtt mentelmi jogot is kapott, ám a portál szerint akár meg is foszthatják mentelmi jogától az incidens miatt.

Jó hírt közölt utasaival a Wizz Air

Az egész világon jelentkező informatikai probléma a Wizz Air-t sem kerülte el.

Szoros vereség az olaszoktól a magyar férfi vízilabda-válogatott olimpiai felkészülési mérkőzésén

A magyar férfi vízilabda-válogatott 15-14-es vereséget szenvedett az olasz csapattól egy ötméteresekkel eldöntött felkészülési mérkőzésen Szirakúzában.