Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
364,71 Ft
Euró
393,62 Ft
Font
464,98 Ft
Bitcoin
58,131 $

Neymar egyre keményebben edz (fotók)

Láthatóan remek úton halad előre Neymar, aki egy nagyon súlyos sérülésből térhet vissza hamarosan.

...svg content...Fotó: A brazil Neymar a katari labdarúgó-világbajnokság negyeddöntőjében játszott Horvátország-Brazília mérkőzésen az ar-rajjáni Egyetemvárosi Stadionban 2022. december 9-én. MTI/EPA/Friedemann Vogel
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Neymar közel egy évvel ezelőtt szenvedett súlyos sérülést, nem sokkal azután, hogy csatlakozott a szaúdi ligához. Még fel sem tudta venni a tempót, amikor biztossá vált a hosszú mellőzése, és még az is felvetődött, hogy szerződést bontanak vele.

Ezeket a pletykákat tagadták, ahogyan azt is, hogy Neymar visszatérhet a brazil bajnokságba. Továbbra is az Al Hilal játékosa akar lenni, ahol minden eddiginél több pénzt kap, valószínűleg sérülten is, bár a kontraktusába csak kevesen láthatnak bele, így biztosat nem mondhatunk. Soron kívül Árpád hídi tragédia: a vétkes ámokfutó is meghalt a balesetben

Ami biztos, az az, hogy Neymar a lehető legjobb úton halad előre, és hamarosan teljesen felépülhet. Tavaly augusztus hónapra jósolták a visszatérését, és ez igen reális lehet, tekintve azt, hogyan áll jelenleg.

Nemrég a brazil válogatottal edzett, akik gyengén kezdtek a Copa Américán, de Neymar kitart mellettük. Többek között az USA-ban is járt, minden lehetőséget megragad arra, hogy igazi profikkal dolgozhasson együtt annak érdekében, hogy kiváló formában térhessen vissza.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

A vártnál is nagyobbat szólhat Orbán Viktor mesterterve, aggódhat Brüsszel

Az elmúlt évek egyik legnagyobb húzása lehet ez Orbán Viktor miniszterelnöktől, ami alapjaiban határozhatja meg Brüsszel és később Európa működését.

Fontos tárgyalás zajlott Szijjártó Péter és Irán között

Szijjártó Péter igyekszik a lehető legjobb hatással lenni a felekre, hogy a Közel-Keleten ne történjen eszkaláció, és az EU nyisson Irán felé, kommunikáljanak egymással a biztonság érdekében.