Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
360,41 Ft
Euró
392,62 Ft
Font
467,42 Ft
Bitcoin
57,428 $

Neymar újra edzésbe állt, együtt edzett a brazil válogatottal

A brazil válogatott is ott van a Copa Amércián, és Neymar csatlakozott a kerethez, hogy együtt mozogjon a csapattal.

...svg content...Fotó: EPA/Isaac Fontana
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ugyanakkor játszani nem fog, mert még mindig nem épült fel teljesen, és hosszú hónapok óta nem lépett pályára a súlyos sérülése miatt. Emiatt a brazil válogatott esélyei is kisebbek a végső győzelemre, ugyanakkor nem lehet azt mondani, hogy gyenge kerettel rendelkeznének.

Távolról sem, miközben a nagy rivális és címvédő Argentína győzelemmel nyitott, míg a brazilok csak most fognak pályára lépni. Nem egyszerű a csoportjuk, amiben Kolumbia és Paraguay is ott van, akik okozhatnak problémát, Costa Rica szintén. Soron kívül Már most megdőlt a napi hőrekord, 39°C-ot mértek baján

Neymar nagyon boldog volt, hogy ott lehet a csapattal a helyszínen, akik örömmel fogadták, és várják vissza. Legközelebb azonban már csak a világbajnokságon szerepelhet éles tornán, ha beválogatják, amihez jól kell játszania, és az sem hátrány, ha egészséges, mert az elmúlt éveiben sokat bajlódott sérülésekkel.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Karácsony Gergely kiakadt: „Miért mondanék le? Ez milyen kérdés, ne haragudjon”

Karácsony Gergely nem volt túl elégedett az egyik kérdéssel a Telexnek adott interjú alatt, miközben arról beszélt, polgárháború alakulhat ki egy országgyűlési választásból, ha olyasvalami történik, mint nemrég a budapesti választáson.