Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,814 $

Ukrajna kiesett az Európa-bajnokságról, a magyar válogatott még izgulhat

Ugyan a belgák és a románok sem győztek az utolsó csoportmeccsen, továbbra is él a remény a magyar válogatott számára.

...svg content...Fotó: EPA/ANNA SZILAGYI
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Közvetlen a szerda esti izgalmak előtt üzent Marco Rossi szövetségi kapitány, miközben kiderült, a súlyos sérüléseket szenvedett Varga Barnabás hazatért. A Ferencváros támadója üzent is, de egy ideig biztosan nem fogjuk újra pályán látni, hosszabb időbe telhet a felépülése, több csont is eltört az arcában.

18 órakor négy csapat lépett pályára egyszerre, a teljes E-csoport, ami a magyarok számára is rendkívül fontos volt, miután azzal, hogy az angolok nem tudták legyőzni a szlovéneket a keddi játéknapon, kénytelen voltunk tovább izgulni. Szlovákia Románia ellen, addig Ukrajna Belgiummal feszült össze. Soron kívül Kellemetlen szagú ivóvíz okoz gondokat a Balaton térségében

A sors nem a magyaroknak kedvezett, nem úgy alakultak az események, mint azt szerettük volna, de még mindig él a remény az F-csoport miatt. Egyrészt Szlovákia 1-1-es döntetlent játszott Romániával, másrészt a belgák ismét beoltották magukat gól ellen, ezúttal az ukránokkal nem tudtak mit kezdeni. Már eleve drámai volt a helyzet azzal, hogy mind a négy csapatnak 3 pontja volt a mindent eldöntő, az utolsó csoportmeccsek előtt.

Az Európa-bajnokságon nincs lehetetlen, jól bizonyítja ezt az is, hogy Románia, Belgium, Szlovákia és Ukrajna is 4 ponttal fejezte be a csoportkört. Az élen a románok végeztek a belgák előtt, míg a harmadik helyre Szlovákia került, megelőzve az ukránokat, akik búcsúztak a tornától.

21 órától jön az a két meccs, aminek a végén a magyarok számára is minden eldől. Csehország Törökországgal, addig Georgia Portugáliával fog játszani. Ronaldo csapata 6 ponttal várja a folytatást, már továbbjutóként, míg a törökök csak 3 pontosak az 1 pontos Csehország és Georgia előtt.

Hatalmas pusztítást és halottakat hagyott maga mögött a Helene hurrikán

Közel 50 halálos áldozatot követelt és hatalmas pusztítást okozott a Helene hurrikán az Egyesült Államok délkeleti részén.