Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
62,903 $

Március óta nem volt ilyen rossz a koronavírus-helyzet Ausztriában

A szomszédos Ausztriában is érezteti a hatását a koronavírus, és úgy tűnik, hogy egyre erősebb a jelenléte a második hullámmal.

Külföld

A T-800-as

Szerkesztő

A szomszédos Ausztriában is érezteti a hatását a koronavírus, és úgy tűnik, hogy egyre erősebb a jelenléte a második hullámmal.

A The Straits Times is beszámolt a hírről, miszerint Ausztriában március óta nem voltak ilyen magas számok, mint most. Egy nap alatt 664 új koronavírus-fertőzöttet regisztráltak, ami az elmúlt hosszú hónapok legmagasabb értéke. Soron kívül Szentkirályi Alexandra a Szomszédok legendájával, Vágási Ferivel üzent Karácsonynak

Az osztrák kormány ezt főként a turisztikai tevékenységeknek tudja be, például a Spanyolországból és Horvátországból visszatérőknek. Azzal, hogy az elmúlt 24 órában közel 670 fertőzést regisztráltak, Ausztria is kaphatott egy újabb figyelmeztetést a koronavírustól.

Az új esetek közül 387 Bécsben került regisztrálásra, amit a belügyminisztérium erősített meg egy friss közlemény részeként. A fertőzések június vége óta mutatnak növekedést, és a közelmúltban a kormány elsősorban a már említett külföldről visszatérőkben látja ezt a fajta gyarapodást.

Sokan nem vették figyelembe a szabályokat a nyaralásuk alatt, és számtalan olyan képet láthattunk, hogy a tengerpartokon csak kevesen tartották be a társadalmi távolságra vonatkozó protokollokat.

Elképesztő tűz tombol Kaliforniában, gyermekáldozat is van: óriási a baj!